banner333

banner309

Gümüşhane TSO heyeti Vali Okay Memiş’i makamında ziyaret etti

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret etti

İş Dünyası 01.07.2016, 08:35 01.07.2016, 08:37
Gümüşhane TSO heyeti Vali Okay Memiş’i makamında ziyaret etti
banner400
 Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu  Başkanı İsmail Akçay, Meclis Başkanı Sebahattin Uçar,  Yönetim Kurulu ve  Meclis üyeleriyle oluşan bir heyetle birlikte  Gümüşhane Valisi  Okay Memiş’e  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gümüşhane Valisi  Okay Memiş’e yeni görevinde başarılı olması temennisiyle hayırlı olsun dileklerini ileten Yönetim Kurulu  Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasının üye sayısı  ve faaliyetleri kapsamında bilgi verdi.İlimize ve coğrafyamızdaki insanlara hizmet için emek veren tüm insanların hizmetinde ve bu doğrultuda göreve hazır olduklarını ifade eden Akçay, ‘’Gümüşhane de valilik görevini yerine getirecek bir yöneticinin ‘Kalbimiz Gümüşhane ile atacak’ ifadesi ile göreve başlamasının  son derece memnuniyet verici. Bu emel doğrultusunda çok güzel hizmetler ve çalışmalar yapılacağına içtenlikle inanıyorum’’dedi.


İSTİŞARE VE ORTAK İLE ÇALIŞMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ

GTSO olarak kurumlar arası koordineli ve ortak akıl ile çalışmaya her zaman önem verdiklerini ve hazır olduklarını söyleyen Akçay, Şehirlerin ve ülkelerin kalkınmasında en önemli yatırımların insanlara yapılması gerektiğini belirtti. Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesi hakkında da Vali Okay Memiş’e bilgi veren Başkan Akçay, Gümüşhane Organize Sanayi  Bölgesi projesinin  1997 yılında başladığına şuan da ise Gümüşhane OSB’nin ülke sınırları içerisinde en ucuza mal edilen  organize sanayi bölgelerinden bir tanesi olduğunu söyledi. Bölgede 400’e yakın kişiye istihdam sağlandığını belirten Başkan  Akçay, yapılacak düzenleme ve çalışmalarla Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesinin üreticiler tarafından  daha çok tercih edilen bir bölge  halini alacağını inandıklarını da vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Okay Memiş ise kurumlar arası açık iletişim ve ortak istişarenin son derece önemli olduğunu, kurumlar arasında koordineli ve ortak akılla yapılan her çalışmanın verimli ve  başarı odaklı olacağına inandığını söyledi.İnsan odaklı çalışmaların her zaman ön planda olması gerektiğinin altını çizen Vali Memiş, ‘’Dünyada yer altı veya başka önemli zenginlik kaynakları olan birçok ülke var, ancak  bu ülkelerin insan kaynağı bakımından fakir olduğu için diğer zenginlikler hiçbir işe yaramıyor.Bizimde önceliğimiz ülkemizin ve milletimizin daha hızlı  gelişmesi  yükselmesi için insan odaklı projelere ağırlık vermek olmalı veya yapılacak planlar bu amaçla yapılmalı. Üretime dayalı ekonomisi ve sanayisi olan ülkelerin daha güçlü olduğu açıkça görülmektedir. Şahsım ve makamım olarak bizlerde başta görev yaptığımız güzel şehrimizi ve ülkemizi daha üst seviyelere taşıma ve sizlere daha iyi hizmet etme gayreti içerisinde olacağız’’dedi.

Ziyarete GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Meclis Başkanı Sebahattin Uçar, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Köprülü, Elbeyi Gergin, Muammer Gürmen ile  Hüseyin Ceylan, Meclis Üyeleri Ali Şişman, Şaban Metintaş, Aydemir Aydın, Adem Köse,Kamuran Gündüz ve odamız Genel Sekreteri Lütfi Kılıç katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39