banner333

banner309

Fortune Türkiye'de İlk 500 deki Gururumuz: Özgün İnşaat

Fortune Türkiye ilk 500 firma listesi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Türkiyenin en çok işlem hacmine sahip işletmelerinin listelendiği firmalar içerisinde hemşeri firmamız var. Güsiad Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Cahit Karakullukçu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Özgün Şirketler Grubu,  liste içerisinde 383. sırada yer alıyor.

İş Dünyası 15.08.2017, 17:54 16.08.2017, 16:08
Fortune Türkiye'de  İlk 500 deki Gururumuz: Özgün İnşaat
banner400

Fortune Türkiye ilk 500 firma listesi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Türkiyenin en çok işlem hacmine sahip işletmelerinin listelendiği firmalar içerisinde hemşeri firmamız var. Güsiad Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Cahit Karakullukçu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Özgün Şirketler Grubu,  liste içerisinde 383. sırada yer alıyor. Uluslararası projelerde imzası olan Özgün İnşaat tünel, viyadük, altyapı gibi büyük ölçekli yatırım projelerinin uygulamalarını yapmaktadır. Türkiye Müteahhitler Birliğinin üyesi olan Özgün İnşaat YKB  Cahit Karakullukçu, firmamız uzun yıllar sektörde teknoloji ve kaliteyi temel politika edinmiş olup,  kuruluşundan bugüne kadar, üstlendiği görevleri tam ve eksiksiz yapma alışkanlığı, müşteri ihtiyaç ve beklentilerine en uygun teknolojik çözümler üretme anlayışı ile çalışmalarında yöntemsel doğruluk ve kaliteden asla ödün vermeyen yapısıyla sunduğu müteahhitlik hizmetlerinde yüksek güvenirliğin simgesi olmaya devam etmektedir.Şirketimiz, geniş tecrübelerinin ve bilgi birikiminin yanı sıra, zengin insan kaynakları, gelişmiş makine parkı ve finansal gücü ile oluşturduğu eksiksiz yapısı sonucu genel müteahhitlik sektörünün en seçkin üyeleri arasında yer almakta ve sadece ulusal boyutta kalmayıp bu hizmetlerini uluslararası düzeye de başarıyla taşımaktadır. Tüneller ve Sanat Yapıları konusunda sektördeki uygulamaların öncüsü konumundaki şirketimiz ileri teknoloji içeren bu bilgi birikimi sayesinde Ulaştırma Projelerinin de geniş çaplı uygulayıcısı olarak aranan firmalar arasında yer almaktadır. Firmamız ayrıca Alt Yapı, Üst Yapı, Maden ve Enerji projelerinde de çeşitli uygulamalar içerisinde bulunmaktadır, dedi. 

...

Özgün İnşaat Firması Hakkında :

Tünel, Ulaştırma, Altyapı, Üstyapı ve Maden – Enerji alanlarında faaliyet göstermektedir. Gerçekleştirdiği projelerde ortaya çıkan ihtiyaç ve beklentileri, doğru yöntemler ve uluslararası kalite standartları çerçevesindeki teknolojik çözümlerle karşılayan Özgün İnşaat, deneyim ve bilgi birikimi kadar, insan kaynakları ve makine parkındaki zenginliği ile finansal gücü Özgün İnşaat’ın uluslararası başarılara da imza atmasını sağlamıştır. Yurtiçinde; İstanbul Metrosu tünellerinin büyük bölümünde pay sahibi olan şirket, İstanbul Büyükşehir Belediyesi için, 4.Levent-Taksim Metro Hattı projesinde çeşitli işler, ‘Taksim-Kabataş Füniküler Sistem İnşaatı’ ve İSKİ Atıksu Daire Başkanlığı için ‘Ambarlı Atıksu Tünel İnşaatı’ projelerini tamamlamıştır.
T.C. Karayolları Genel Müdürlüğü için ‘Karadeniz Otoyolu/Perşembe-Boloman Arası Hapan Tüneli İnşaatı’nı tamamlayan Özgün İnşaat, İzmir Büyükşehir Belediyesi için, ‘İzmir Hafif Raylı Sistem İnşaatı Üçyol İstasyonu’ projesini hayata geçirmiştir. 

Cezayir’de faaliyet göstermeye başlayarak yurtdışında da başarılı projelere imza atan şirket, tamamlamış olduğu iki projenin yanı sıra, devam etmekte olan beş projeyle çalışmalarını sürdürmektedir. Cezayir’de, CCECC (Çin), TEXEIRA DUARTE (Portekiz), ENYSE (İspanya) ve ETRHB (Cezayir) gibi dünya devleriyle iş ortaklığı yaparak gerçekleştirdiği projelerle tanınırlığını artırmıştır. 
Özgün İnşaat, Cezayir Ulaştırma Bakanlığı Devlet Demiryolları için ‘Tizi Ouzou-Oued Aissi Demiryolu Projesi’, Cezayir Bejaia Bayındırlık İdaresi için ‘Bejaia Karayolu Projesi’ni tamamlamış, Cezayir Ulaştırma Bakanlığı Devlet Demiryolları için ‘Thenia-Tizi-Ouzou Demiryolu Projesi’, ‘El Affroun-Khemis Miliana Demiryolu Projesi’, Cezayir Bejaia Bayındırlık İdaresi için ‘Kherrata Karayolu Projesi’, Cezayir Karayolları Genel Müdürlüğü için ‘Tizi Ouzou Otoyol Bağlantısı’ projelerine devam etmektedir. 

Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi olan Özgün İnşaat uluslararası ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39