banner333

banner309

Çağrı Merkezi'nde Çalışmak İster misiniz?

Gümüşhane'de (Kelkit) Çağrı Merkezinde Çalışmak Üzere Müşteri Temsilcisi Aranmaktadır. Bu kapsamda çarşamba, perşembe, cuma günleri saat 10.00-17.00 arasında Kelkit Belediyesinde mülakat yapılacaktır.

İş Dünyası 12.11.2015, 09:07 12.11.2015, 10:57
Çağrı Merkezi'nde Çalışmak İster misiniz?
banner400
Almanya’nın en büyük medya devlerinden Bertelsmann Grup, çağrı merkezi şirketi Arvato ile girdiği Türkiye’de yatırımlarını artırma kararı verdi. Şirket, Türkiye’deki cirosunu üç kat artırmayı hedefliyor. Arvato Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Türkiye’deki hizmet yelpazesini genişleteceklerini söyledi.

Almanya’nın en büyük medya devlerinden Bertelsmann Grup, Gümüşhane Merkez’de faaliyet göstermektedir. Arvato çağrı merkezinde çalışmak üzere Müşteri temsilcisi aranmaktadır.


Bu kapsamda çarşamba,perşembe,cuma günleri saat 10.00-17.00 arasında,Kelkit Belediyesinde mülakat yapılacaktır.

Katılacakların en az Lise mezunu olmaları gerekmektedir.

İlgililerin şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.Tüm genç kardeşlerimize önemle duyulur.
Avrupa’da müşteri ilişkileri yönetimi, e-ticaret hizmetleri, ödeme sistemleri yönetimi alanlarında lider şirket olarak bilinen Alman Arvato, beş sene içinde Türkiye’deki cirosunu üç katından fazla artırmak istiyor. Şirket, Türkiye’deki 30 milyon Euro olan cirosunu beş sene içinde 100 milyon Euro’ya çıkarmayı hedefliyor. Şu an 2 bin çalışanıyla 8 farklı şehirde faaliyet gösteren şirketin bir diğer hedefi de Türkiye’nin bütün illerinde faaliyette bulunup istihdam sağlamak.

Arvato Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Arvato olarak öncelikle havayolu şirketlerine, elektrik dağıtım gruplarına ve sağlık sektörüne sağlayacakları servislerin tanıtımlarını yapacaklarını dile getirdi. Uluslararası medya kuruluşu Alman Bertelsmann şirketlerinden biri olan Arvato, son iki senede Türkiye’de yaptığı yatırımlara hız verdi.

Küresel olarak yıllık 4,4 milyar Euro’luk gelire sahip olan Arvato, bilişim, telekomünikasyon, medya, enerji ve otomotiv gibi sektörlere; iş süreçleri, dış kaynak yönetimi ve servis sağlayıcısı olarak hizmet veriyor. Türkiye’de 2004 yılından beri faaliyette bulunan şirket, beş senede 2 bin olan çalışan sayısını 5 bine çıkarmayı hedefliyor.

Haber:Kelkitçayı gazetesi-Abdurrahman Keskinoğlu

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48