banner333

banner309

Botanica İstanbul Görücüye Çıktı

Yüzde 30'u lansman öncesinde satılan Botanica İstanbul projesinin detayları basın ile paylaşıldı. Esenyurt ve Beylikdüzü'nün kesiştiği noktada avantajlı bir lokasyona sahip olan Botanica İstanbul projesinin tanıtımı Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Hamzaoğlu, Ak Proje Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Doğan ve Ak Proje Yönetim Kurulu Üyesi Adem Soytekin'in ev sahipliğinde gerçekleşti

İş Dünyası 10.04.2015, 18:30 10.04.2015, 18:34
Botanica İstanbul Görücüye Çıktı
banner400
 Yüzde 30'u lansman öncesinde satılan Botanica İstanbul projesinin detayları basın ile paylaşıldı. Esenyurt ve Beylikdüzü'nün kesiştiği noktada avantajlı bir lokasyona sahip olan Botanica İstanbul projesinin tanıtımı Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Hamzaoğlu, Ak Proje Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Doğan ve Ak Proje Yönetim Kurulu Üyesi Adem Soytekin'in ev sahipliğinde gerçekleşti. 

28 bin metrekare alan üzerine yayılan Botanica İstanbul projesi 10 katlı 7 blok halinde yükseliyor. 477 adet konutun yer aldığı projede 5 blok aile konseptinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde dizayn edildi. 2 blok ise 1+1 dairelerden oluşuyor ve blokların girişleri sosyal olanakları diğer bloklardan ayrı olarak tasarlandı.9 Nisan tarihi itibariyle satışları başlayan Botanica İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 700 liradan başlıyor. Lansman dönemine özel kısa bir süre için geçerli olan fiyatın proje bittiğinde 4 bin liraların üzerine çıkması öngörülüyor.Şehrin en doğal hali sloganıyla satışları gerçekleşen Botanica İstanbul projesinin yüzde 80'i yeşil alanlara ayrılmış durumda. Ayrıca proje arsasının 2 tarafında park alanları bulunuyor. Projede spa merkezi, fitnes salonu, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri, otopark, güvenlik ve akıllı ev teknolojisi gibi imkanlar sunuluyor.E-5 ve metrobüs durağına 1 dakika yürüme mesafesinde bulunan Botanica İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 10 dakika,  AVM, hastane, okul, üniversite gibi önemli noktalar yakın mesafede konumlanıyor. Projenin etrafında Marmarapark AVM, Migros, Bauhouse ve Real Market bulunuyor.Hafriyat çalışmalarının tamamlandığı Botanica İstanbul projesinde 3 bloğun temeli atıldı. Bir blokta ise 9. kata gelinen projede teslimler 2016 yılının Aralık ayı olarak söylensede erken teslim öngörülüyor. Projede kaba inşaatın Ekim Kasım aylarında tamamlanması tahmin ediliyor.Botanica İstanbul projesinden konut sahibi olmak isteyenler projenin satış ofisini ziyaret ederek örnek daireleri de görmek fırsatına sahip. Ayrıca projede yüzde 5 peşinat ile 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor.Toplantı sonrasında proje hakkında düşüncelerini almak üzere mikrofon uzattığımız Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Hamzaoğlu Botanica İstanbul isminin çıkışı ile ilgili, "Botanica İstanbul özenle seçilmiş bir isim. Projenin ismini koyarken projenin kendi peyzajındanda esinlendik. Bölgede rakip analizi yaptığımız zaman ortaya çıkan en büyük farkımızın yoğunumuzun az olması ve katlarımızın az olmasını farkettik. Botanica İstanbul ortaya çıkarken çok daha insan ölçeğinde, çok daha fazla peyzaj alanı olan az katlı bir proje olarak çıktı." dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46