Beştaş yüzüklerde Ariş Pırlanta Farkı

İş Dünyası 13.08.2018, 23:10 13.08.2018, 23:14
Beştaş yüzüklerde Ariş Pırlanta Farkı

Beştaş yüzüklerde Ariş Pırlanta Farkı

Evlenmek isteyen kadınlar eskiden tektaş yüzüklere yöneliyordu. Ancak zamanla bu akım değerini kaybetti. Artık beştaş yüzükler çok daha tercih edilir hale geldi. Taş sayısı fazla olan bu yüzükler parmakta çok daha dolgun görünüyorlar. Kendisini belli eden bir yapısı var. Işıltısıyla göz dolduruyor ve kendisine hayran bıraktırıyor. Bunun yanı sıra beştaşlar daha çok pırlanta taş barındırdıkları için fiyatları biraz daha pahalı olabiliyor. Ama bu endişelenecek bir konu değil. En özel kadınlara özel yüzüklerine kavuşabilmesi için Ariş en uygun kampanyaları sunuyor. İndirimli yüzükleri seçme şansınız da bulunuyor.

Pırlanta Miracle 5 Taş Alyans (1.25 Ct. Görünüm)2.25 Karat Pırlanta 5 Taş Miracle AlyansPırlanta 5 Taş Miracle Alyans 0.50 Ct.

Beştaş Yüzükler Kıratlarına göre fiyatları değişkenlik gösterebiliyor. Yüksek kıratlı yüzükleri alabilmek için önce fiyat almanız uygun olacaktır. Bunların fiyatları site de yer almadığı için arayarak öğrenmeniz gerekiyor. Daha düşük karatlı olan beştaş yüzük modellerini ise fiyatlarıyla beraber inceleyebiliyorsunuz. Farklı renk ve kesimler de beştaşlarda sitede müşterilerin beğenisine sunuluyor. Klasik görünümden daha farklı yüzükler sizlerin beğenisine sunuluyor.

beştaşbeştaş Miracle Alyans (1.25 Ct. )beştaş yüzük

Ariş'den Pırlanta Yüzük Almak Çok Kolay Sitede gezinirken gözünüze çarpan bir yüzük modelini açıp bakabilirsiniz. Açılan sayfa da yüzüğün rengi, kıratı, parlaklığı gibi bilgileri bulabilirsiniz. Site aynı zamanda güvenli alışveriş imkânı sunuyor. Alışveriş yaparken korkmanıza gerek kalmıyor. Tüm pırlanta ürünler garanti sertifikasıyla beraber gönderiliyor. Ürün ahşap bir kutuda oldukça şık paketlenmiş olarak ücretsiz kargo ile gönderiliyor. Yüzük size geldiği anda sürpriz yapmak için ideal durumda oluyor. Geriye sadece onu sahibine teslim etmek kalıyor.

Alyans14 Ayar Beyaz altın Alyans

Pırlanta Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Öncelikle yüzüğün parmağınıza tam uyması taşlar yüzünden rahatsız olmamanız için önemlidir. Yüzük parmağınızın ölçüsünü doğru vermeniz gerekiyor. Site de satın almadan önce parmak ölçünüzü giriyorsunuz. Ancak ölçü bilmiyorsanız hemen altında yer alan ölçüyü öğren kısmından öğrenebiliyorsunuz. Montür pırlantanın görseli açısından çok önemlidir. Çok fazla montür seçeneği bulunuyor ve bu pırlantanın güzelliğini öne çıkaran en önemli etken oluyor. Ve en önemlisi yüzüğü parmağınıza taktığınızda size ait olup olmadığını hissetmeniz olacaktır. Beştaş, alyans gibi yüzükler fazlasıyla değer ve anlam yüklüdür. Resimler: https://www.arispirlanta.com/

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11