banner333

banner309

Auto Check-Up Cihazımız, Türkiye’de Kelkit’in Yüzü Olacak

Otomotiv sektörüne İspanya’dan giren Oksi Hidrojen Teknoloji sistemi, bizim anladığımız şekliyle anjiyo bakımı yapan ileri temizleme sistemidir.

İş Dünyası 01.02.2019, 10:00 01.02.2019, 09:26
Auto Check-Up Cihazımız, Türkiye’de Kelkit’in Yüzü Olacak
banner400

Otomotiv sektörüne İspanya’dan giren Oksi Hidrojen Teknoloji sistemi, bizim anladığımız şekliyle anjiyo bakımı yapan ileri temizleme sistemidir.

Auto-Check Up, sistemin Türkiye'deki tek yetkili distribütörüdür.

Kaliteli bakım üzerinde odaklanan Ortho-Oksi Hidrojen, araç sahiplerine uzun ömürlü motor vaadediyor. Araçların ömrünü uzatıyor.

Auto Check-Up Otomotiv sahibi Ensar Sezgin, Kelkit, Gebze ve İstanbul’da hizmet verdiklerini ifade ederek, Türkiye distribütörü olarak bu sayının artması için Türkiye genelinde bayilikler vereceklerini söyledi. Sezgin, şöyle devam etti.

“Tüm model ve markalarda kullanılan cihazımızın en önemli özelliği, araçlarının motor içi kurum temizliğini yapmasıdır. Yani EGR valften egzosa kadar olan kısımlarda temizlik yapıp araçların performanslarını arttırıp, yakıt tasarrufu sağlayıp motorun ömrünü uzatıyor.

EŞİ BENZERİ OLMAYAN PERFORMANS:

Cihaz sayesinde motora anahtar vurmadan sökme-takma uygulaması yapmadan sadece ortho-oksiksihidrojen gazı vererek yaklaşık 60 dakikada temizliğini sağlıyoruz.

Bu sayede gerek zamandan ve gerekse paradan ciddi tasarruf sağlıyoruz. Kullanıcılarımzıda uygulanan sistemden oldukça memnunlar. Bu güne kadar yaklaşık bin aracımıza anjiyo uygulaması gerçekleştirdik. Tüm araç sahipleri memnun  olduklarını ifade ettiler.

Biz bu sayının dahada çok artmasını istiyoruz. Bunun için distrübütörü olduğumuz Ortho- Hidrojen Teknoloji Sistemi’nin Türkiye genelinde artması için pazarlama departmanlarımızla sürekli temas halindeyiz.

Cihaz kullananların artması sayesinde hava kirlliğini önleme açısından ciddi faydası vardır.

ÜSTÜN PERFORMANS SAĞLIYOR:

Motorun piston başları, sübapları, partikül ve katalizatör kurumlarını ve tortularını 60 dakikada ilk günkü haline getiren Ortha-Oksihidrojen Teknoloji sistemi sayesinde motora performasns artışı ve yakıt tasarrufu sağlıyoruz.

Bana göre cihazımızın en önemli özelliği, egsoz muayenesinden geçmeyen araçların muayeneden geçmesini sağlamasıdır. Araçlardan çıkan gazlar çevreye zarar veriyorlar. Zararalı gazların temizlenmesi için mutlaka bize gelmeleri gerekiyor.

İspanya’dan ithal cihazımız Oksi Hidrojen Teknoloji Sistemi, Türkiye’de Kelkit’in yüzü olacak.

Şenol YOLCU

Yorumlar (3)
murat perktAŞ 5 yıl önce
ya bi̇ telofon no su bi̇ adres yokmu duman i̇şareti̇nemi̇ gelecek i̇nsanlar
Kürşat 4 yıl önce
.selamin aleyküm fiyatı ne kadar uygulam merkezi neresidir.
Yunus 4 yıl önce
05383718289
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37