Alt kata su kaçağı sorunu çözümü

Alt kata su kaçağı sorunu çözümü

İş Dünyası 27.10.2016, 13:32 27.10.2016, 13:33
Alt kata su kaçağı sorunu çözümü

Alt kata su kaçağı sorunu çözümü bulundu Çözüm Tesisat firması İstanbul genelinde kameralı sistemlerle ev ve iş yerlerinde su arıza bulma servisi vermektedir. Su kaçağı problemlerini gözünüzde büyütmeyin sadece 99 TL kaçak arama ve tamir servisiniz var.

Daire veya iş yerinizde alt kata su kaçağı var ise bizi arayarak gereken detaylı bilgiyi alabilirsiniz. Su tesisatı test pompaları , dinleme cihazları , termal kamera ve gider içi görüntüleme kameraları ile hizmetinizdeyiz.

Alt Kata Su Kaçağı Tespiti

Alt kata su kaçağı sorunu çözümü akıtan temiz su borularını kırmadan bulabilecek su kaçağı bulan firmalar ekibinde yer alan cihazlar ile su kaçağı bulma çalışma yapmaktadır. Betonlar, fayanslar dinlenebilir. Pek çok boru sistemi bu alanların altına döşenmektedir. Şebeke borularından geçen su miktarındaki yanlış ve olağan dışı durumlarda ses titreşimlerindeki değişikleri dinleyerek oradaki kılcal sesleri bile ses detektörü eşliğinde bulabilmekteyiz. Alt kata su kaçağı suyun tazyikli ve borudan sesli düzeylerde belirtilerini cihazlar ile takip etmektedir. Bir noktadan şebekedeki sıvılar çıkış yapıyorsa oradaki hava ile temas eder ve ses oluşur. Beton içine çarpar ve en kuvvetli halini orada gösterir. O suyun akıp uzaklaştığı kısımlarda ise bu ses dalgaları daha ılıman, zayıf olur. İşte ses analizleri ile aralarındaki farkları parkeler, fayanslar, duvarların üzerine yerleştirilecek mikrofon sistemi ile ses dalgalarını toplayabiliyor ve oradaki anormallikleri bulabiliyoruz. Onarım açısından da fazla bir beklemeye gerek kalmadan avuç içi kadar alan matkap ile kırılır ve oradaki suyun geldiği yerleri de görebiliriz. Onarımlar da hemen başlatılacaktır.

Alt kata su kaçağı sorunu çözümü bazı şartlarda suyun neredeyse günde 200 ml gibi çok az aktığı şartlarda kimyasallar ile plastik sistemlerde sızıntıyı durdurabilir. Özellikle su kaçağı bulan tesisatçı ekiplerimizde bu yönde su kaçağı yer tespiti konumunu saptamak için kullanılacak basınçlı test pompaları bulunmakla birlikte kısa sürecek bu analizin ardından örneğin mutfaktan alt kata su sızıntısı gibi şikayetlerde minik belirtileri ile görebilir ve önlemleri alabiliriz.

Şirket Resmi Web Sitesi : http://istanbulsukacagibulma.com

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46