banner333

banner309

09.08.2014, 23:58

İNANÇLAR VE ÇIKAR İLİŞKİLERİ

İNANÇLAR   VE    ÇIKAR   İLİŞKİLERİ

Beraber Omuz omuza namaz kıldığınız  insanlara inanmıyor musunuz,diyor arkadaşın  biri. İyi güzelde, İslamı kullanıp ta her haltı işleyen,ülkeyi soyan,paraları kutulara dolduran,pkk ile görüşen şerefsizdir deyip,sonra sıkışınca dört yıldır  görüşüyoruz diyenlere  inanmam.Camileri siyasi arenaya çevirenlere inanmam. Bu ülke için canını verenlere düşman olanlara inanmam. Bu ülkenin bölünmesine katkı sağlayanlara inanmam. Bu ve daha yazmadığımız  tescilli çok şey var.Gördük izledik ,sizlerde gördünüz.                                                                                             

Samimi  bir müslümansanız eğer, biraz düşünmelisiniz. Şunu yapmışlar ,bunu yapmışlar,yol yapmışlar vs...Her gelen birşeyler yapmıştır ,elbette rutin işler yapılacaktır. Bunların yaptığı birçok işte defalarca  iş aktarmaları olduğunu resmen gördük ve  hazinenin  defalarca zarara uğratıldığına şahit olduk.Soruşturma   bekleyen yüzlerce  dosya  var.Bu hükümet  dağılsın  kıyametin kopacağını hep birlikte göreceğiz.Yakın çevremizde tanıdığımız onca üçkağıtçı  mala düşmüş gibi soygunculuğa devam ediyor. Namaz kılan insan hırsızlık yapmaz,kimsenin hakkını yemez. Bunlar bizim partili ,işi onlar yapsın,diğerlerinin canı cehenneme demez.                                                   

Açıkça izliyoruz Türkiye her gün  ayrışıyor ,ilişki kuracağımız bir tane  ülke çevremizde   kalmadı,sadece  Peşmerge  ile irtibat var. Bunun sebebi de belli. Güneyimizde dahil ,Kürdistan istediği  topraklarda kurulana kadar peşmerge bize muhtaçtır.Ondan sonra yaşayan herkes ,  belli bir zaman sonra çıkacak fırtınayı izleyecektir. Türkiye bölündü,şimdi resmiyet için uğraşılıyor. O dediğiniz insanlar ise oy alma,iktidarda kalma adına  ihanet içindedirler. Cahil halkı kandırabilirler, kör ve sağır  değiliz ,çıkarcı da değiliz. Çıkarcı olanları görüyoruz. Çıkar için  babalarını bile nasıl sattıklarını izliyoruz.Örneğin:                                                                                                                                                                                                                                          

akp iktidarı Türkiye'nin içini boşalttı.
Yiğit Gülöksüz...                                                                                                          

Harun olmaya geldiler,Karun olarak çıktılar.
Biz akp gibi Fravunlaşmayacağız.
Numan Kurtulmuş

AKP yolsuzluk batağına saplanmıştır.
Süleyman Soylu    
 Bu adamlar  böyle dediler  ,ama bugün akp ' nin en ön saflarındalar .  Söylenenlere bak, icraata bak...Devlet Bahçeliye hakaret et,akp 'nin üst kademelerine  yerleş.Ne güzel bir alaka !!!                                                                                          

''Camiye ayakkabı ile girdiler diye ortalığı ayağa kaldıran akp hükümetine sesleniyorum:Karabağ'da Ermeniler camide domuz besliyorlar.Irakta Türkmenler katlediliyor siz ne yapıyorsunuz eyyy iktidar... ''diyen Sinan Ogan'a akp nin cevabı 60 milletvekilinin tek bir kişiye,Sinan Ogan'a saldırması oldu. Bu nasıl Müslümanlık? Samimi  Müslüman  böyle mi sizce? İslamda  bu davranışlar var mı? Yıllarca  İslamı inceliyorum,bu son 11 yıldır yapılan  bir çok şeyin islamla hiç ilişkisi yok.                                 

Ben  samimi Müslümanı  baş tacı  yaparım. Şu an Türkiye  de  akp li olmayan herkes  insan yerine konmamaktadır. Bizler  bu durumu biz zatihi yaşıyoruz. Tanıdığım bir çok hemşehrim  hemen o alanlara çöreklendiler, izliyoruz.Bu meseleleri  namazla niyazla ilişkisi yok. Üstelik ,namazı kullanıp  malı götürenler ,yalan söyleyenler yüzünden  insanlar artık  ciddi bir biçimde  dinimizle ilgili birşeyler anlatsan ,size şüphe ile bakıyor. Acaba  bu adamın ne çıkarı var? Soyguncu mu?Hırsız mı? Bakınız  İslamı kullanıp siyaset yapma ,toplumu ne hale getirdi. Samimi bir biçimde,Allah rızası için namaz kılan  ,ben Elhamdülillah Müslümanım diyen ,dünyanın her yerinde  kim varsa  başımızın tacıdır,kardeşimizdir.Samimi  bir Müslüman 11 yıldır  söylenen yalanları  ,yapılan haksızlıkları ,yapılan soygunları  asla kabul etmez.Hakiki  bir Müslüman İnsanları namazla  kandırmanın büyük bir günah olduğunu bilir.
Saygılarımla...
Cevat Nas
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38