banner333

banner309

23.07.2016, 08:15

İHTİLAL KARA BİR LEKEDİR !

 
İHTİLAL  KARA  BİR  LEKEDİR !
İnanın bıktırıldık. Bu ihtilal yapanlara , geçmişte verdikleri pirimlerin acısını şehitlerimiz ,camilerimiz ve millet kullanılarak çıkarılmak mı isteniyor? Bu resmen bir kara propagandaya dönüştürüldü.Bu devleti ele geçirmeye çalışan örgütü ,muhalefet yıllar önce farketti,hükümeti defalarca uyardılar ancak muhalefetle alay edildi. Şimdi onca insan öldü, askerimiz müthiş yara aldığı halde , bu ihtilalin yıkımı dahi birilerince yine oya tahvil ediliyor gibi . Milletin yarısı hala uyumakta. Bu gidişle bu ülke düzelmez. Adalet mutlaka sağlanmalıdır. Adaletin olmadığı ülkelerde ihtilallere hep tevessül edilir. Geçmişte yapılan ihtilaller ,bu ülkenin aydınlık yüzünde hep ''Kara bir leke olarak kalmışlardır.''
Yazarı Gümüşhaneli hemşehrim Dilaver Cebeci ağabey olan ve Ülkücü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın söylediği TÜRKİYEM türküsü TRT de bu adamlar tarafından yasaklanmıştı. Şimdi Ülkücülerin de kafasını karıştırmak için manevra mı yapılıyor ? TÜRKİYEM türküsü meydanları inletiyor. Kenardan bakınca şaşmamak elde değil. Akp li komşularımızın evinden TÜRKİYEM  türküsünün sesleri geliyor,hayret etmemek elde değil.
''Şehitler ölmez vatan bölünmez.''Ülkü Ocaklarının bu sloganına küfredenler ,Ülkücüleri şehit cenazelerine gelmesinler diye öteleyenlere ne oldu da şimdi topluca meydanlarda bu sloganı söylüyorlar,söyletiyorlar,söylemek zorunda kalıyorlar ! Acaba diyorum yukarılarda neler oluyor? Böyle hızlı bir dönüşüm olamaz! Devlet Bey'e ,MHP lilere zerre kadar iyi söz etmeyen bazıları ,birden bire iyilik meleği bulmuşcasına takdire şayan cümleler kurmaları insanı şaşırtıyor. Peki oy verecek misin diye takıldığında, yüz hatları birden değişiyor. Bir kısmı ise sessiz,Türk kelimesine düşmanlık hala içten içe çalışıyor. Bu Ülkücülerin sloganlarını topluca atmak, o milli refleksi göstermek şimdi neden?
Neden biliyor musunuz ?
Türk Milleti'nin milli ruhu , Türk İslam Ülküsüne inananlarda vardır. Bu hassasiyetleri ,Atatürk'ü ,Türk 'ü ve Cumhuriyeti gerçek demokrasiyi özümseyenlerde bulabilirsiniz. Bu hassasiyetler , Türk olmanın şuuru ile şuurlananlarda vardır. Milli ruhu ancak onların eserlerinde,şarkı ,Türkü ve şiirlerinde bulabilirsiniz.
İhtilal çok kötü bir olgudur. İhtilaller millet hayatında kara bir lekedir, normal düzene geçmede ülkeye mali olarak ,moral ve motivasyon olarak büyük kayıplar vermektedir... Bu millet hala geçmişte yapılan ihtilallerin acısını çekmektedir.
Şimdi yapılan ihtilalin müsebbiplerini ve onları ,ihtilalcileri, binlercesini o makamlara getirenleri de iyi bilmek ve unutmamak lazımdır.
''EN KÖTÜ HUKUK NİZAMI ,EN İYİ İHTİLALDEN DAHA İYİDİR ! '' diyen Başbuğ Alpaslan Türkeş'i , şimdi daha iyi anlıyoruz, eserlerini okuyarak ,daha da çok anlamalıyız. Çünkü O'na boşuna Türk Dünyası lideri dememişler ,açık ara ile farkediliyor.
Özellikle Atatürk'ün Nutuk, Alparslan Türkeş'in Türkiye'nin Meseleleri ve 9 Işık doktrini ,yeni ufuklara doğru kitaplarını okumak gerek. Devletimizin içine sızmış bu ihtilali yapanlar gibilerini , Türkiyemiz üzerinde oynanan oyunları Türk'e düşman unsurları özellikle gençliğe tanıtmak gerek.

Bu kaos ortamını yaratanlar,kötü emellerine ulaşamadan bu olayların son bulmasını ve tüm hainlerin cezalarını mutlaka çekmesini , bu ülkeyi seven herkes beklemektedir.

Herkes aklını başına almalı...

BAŞKA TÜRKİYE OLMADIĞINI HEPİMİZ BİLİYORUZ,BİLMELİYİZ  .. .
Saygılarımla...
C Nas
Yorumlar (1)
Eyup 8 yıl önce
Harika..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11