banner333

banner309

04.04.2014, 00:11

HUZUR ORTAMI VAR MI ?

HUZUR   ORTAMI  VAR MI ?
Türk'e ait  ne varsa  silenlere  oy verdiniz.Yıllardır  bölücü örgütle görüşen  eyalet sisteminin alt yapısını oluşturan ,Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alanlara    oy verdiniz. Hırsızlığı,yolsuzluğu zirveye tırmandıranların tepesine yumruğu indirmeyip,ödüllendirenlere   oy verdiniz.   Pkk yakında özerkliğini ilan edecek.Ordu asimile  edildi ,bu hususta akıl sahipleri ne düşünüyor? Neye devam ,İranlı kaçakçı  ,para aklayıcı ,ülkemizi soyan Rıza Zerrap'ın  soygununa mı devam ?Seçim kazanmakla  ,hırsızlık ve yolsuzlukların üzeri, Türk Milleti'nin vicdanında   örtülmedi ve asla örtülmeyecek.

Vatandaş şunu diyor: Evet bu adamlar malı götürdü ,ancak diğerlerinin bu ülkeyi iyi idare edeceğine dair kuşkularımız var,onun için akp ye oy verdik. Yani  benim hırsızım Müslüman  kime ne!!! Şu hale bakınız:Ülkeyi soyanlara  göz yumanlar , vatandaşlarımız tarafından ödüllendiriliyor,insanımız bu kadar körleşmiş mi ? Balkon konuşmasına İranlı altın taciri ,ülkemi soyan,hırsızların işbirlikçisi Rıza Zarrap'ı da çıkarsa idiler  inanın   bu ne yaptığı belli olmayan güruh alkışlardı.

Ülkede bunca  taşlar yerinden  oynadığı   halde ,seçim kazanmak ülkeyi daha da rahatsız hale getirmiştir. pkk istediğini almış ve şimdi sadece bir hamlesi kalmıştır. Şu an yapılan görüşmeler ne durumdadır ,yakında izleyeceğiz. Bazı tanıdıklar hırsızlığı ,ihaneti desdekledikleri için kıkır kıkır gülüyorlar.Bu insanlar şunu anlamalılar ki ;haysiyetsizliği,yolsuzluğu , desdeklemenin ne anlama geldiğini ,insan olanlar için iyi birşey olmadığını bilmek lazım. Çok marifetmiş gibi  pkk'ya verilen  tavizler  tescillendiriliyor.Bu şartlarda ülkenin geleceği hiç de iyiye gitmiyor.Ülke gittikçe geriliyor,insanlar her seçimden sonra rahatlardı,şimdi ise ötekileştirmeler,bölünmeler,güvensizlik,ihanet ,kaos devam ediyor.Hırsızlıklar ,sandıklarda da açık açık gözüküyor...

Bugün, yerel seçimler sonrası Türkiye’de yaşananlar demokrasi adına bir ayıptır,ülkemizin diğer ülkeler nezdinde  mahkum oluşudur. Eğer bir ülkede, bunca  sandığa itiraz edilebiliniyorsa burada çok büyük haksızlıklar   var demektir. Nitekim yeniden sayılan bazı sandıklarda da yukarıda değindiğimiz gibi başkanlıklar el değiştirmiştir. İşte, bütün bu yaşananlar da huzursuzluğu artırıyor, güven ortamını yok ediyor. Devletin hiçbir kurumuna artık güvenilemiyorsa orada  ne  arayabilirsiniz? “Seçimi kazanayım da, nasıl kazanırsam kazanayım” anlayışı, ortamı tuz buz etmiştir. Kutuplaşma   alabildiğine hız kazanmıştır. Huzur ortamı yok olmuştur. Herkes birbirine şüphe ile bakarken, korku ve endişe artmıştır. Bize göre Türkiye  kötü  bir  noktaya doğru sürükleniyor. Bunu önleyecek olanlar da ülkeyi yönetenlerdir. Bu konuda iktidarın  da , muhalefetin  de  dikkatli ve duyarlı olması gerekmektedir. Millet iradesine her zaman saygılı olunulmalıdır, saygılı olmak zorunda olduğumuzun da bilincindeyiz. Seçimin galibi AK Parti, kendilerine oy veren ya da vermeyen herkesi kucaklamak ve bütünleştirmek durumundadır. Huzur ve güven ortamını sağlamalıdır. Bu yapılmadığı takdirde seçimin kazanılmış olması hiçbir şey ifade etmez. Seçimi kazananların bile huzurlu, rahat ve mutlu olduklarını  şu an maalesef  söyleyemiyoruz.
C.Nas
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44