banner333

banner309

04.06.2013, 17:30

HERKES AKLINI BAŞINA ALMALIDIR !

 HERKES   AKLINI  BAŞINA  ALMALIDIR !
Türk Milleti sürü değildir,bu  ülke  adaletli yönetilseydi  ,insanlar ayağa kalkmazdı. Evet bu ayaklananların içinde fırsatçı yıkıcı örgütler var, onlar zaten fırsat buldu mu yıkmakla meşguller,geçmişleri de öyle  ,şimdide öyleler.Ancak  insanlar ,onlara pahane edip ayağa kalkan diğer insanları hiçe saymamalıdır. Bizimde gözlerimiz var ,görüyoruz ,yandaş olmayan herkes insan yerine konmuyor. Haksızlık diz boyu ...

Lüzumsuz adamlar milletle resmen alay ediyor. Çıkarcılar dini kullanıyor,halkın zavallığını,çaresizliliğini kullanıyor,ülkenin milli kaynaklarını iç ediyor, heba ediyorlar. İnsanlar eziliyor. Ağızlarda Hz Ömer'in adaleti söylemleri var,ancak uygulamada adaletin( A) sı yok.


Bu eylemlerde çevreye verilen zarar yıkma, yakma,taşlamaları, hertürlü demokratik olmayan davranışları kabullenmek mümkün değildir. Hükümet   yaptığı hatalardan sıyrılmak  içgüdüsü  ile salvolar yapıyor...Polis ne yapsın ,polise emri veren kim?Gelen Türk Polisine yükleniyor. Polisin içinde hiç akrabanız yok mu? Ailenizden biri yok mu?Elbetteki  fevri hareket eden  polislerimiz de var. Gizli kameradan bir polisle ,vatandaşın konuşmasını izledim. Polis '' Biz ne yapalım ,bu durumdan hiç memnun değiliz,rezillik içindeyiz, bir iş bulsam hemen çıkıp  gideriz.''  diyor. Karanlık örgütler zaten pahane edip polise sataşacaklardır,onları taşa ve molotofa tutacaklardır, bunu herkes biliyor,görüyor,zaten... Hain örgüt elemanı olmayan herkes ,kasıtlı hareket etmeyen herkes polisi yıpratmamalıdır. Ancak bu milletin koyun olmadığını da birilerinin anlaması lazımdır.Hainlere yol veren,baştacı yapan , ülkeyi bu hale getirenler,adaletsizliğe tavan yaptıranlar akıllanmalıdır.Baksananıza hala evlerde yüzde elliyi zor bekletiyoruz, denilerek ,dikine dikine konuşuyorlar. İşin içinde emperyal güçler, Okyanus ötesi güçler de var. Türk Milleti uyanık olmalıdır...Bu millet, ilk seçimlerde bu ne oldum delisi olanlara  da oylarıyla hadlerini bildirmesi lazımdır.


AKP ne edip edip Türkiyeyi Arap Baharının yaşandığı ülkeler konumuna getirdi. Kaç günden beri yakılan ,yıkılan milli varlıklarımıza yazık değil mi? Bu olaylarda bazı kendini bilmez şahsiyetsizlerin provokatif eylemleri can sıkmakla beraber açılımın ne işe yaradığını ,akil adam mantığının iflas ettiğini açıkça görmekteyiz. Sağı ile solu ile herkes ,provakatörlere dikkat etmelidir.Dün İstanbulda , diğer  şehirlerdeki eylemlerde  ve maydanlarda , pkk ve diğer provaköterler azdı ,onlara prim yoktu ,diyebiliriz.Sadece adaletsizliğe, yok edilmeye çalışılan değerlerimize karşı ,kibire, ben olma gururuna karşı başkaldırı vardı.



Bu işin sonu iyi görünmüyor. Çok kötü emelleri olanlara meydanlar bırakılmamalı. Etrafı tahrip edenlere prim verilmemeli. O meydanlarda her fikirden insan var(malı götüren yandaşlar hariç)
Benim anladığım kadarıyla Tayyip Erdoğan birilerinin gözünden düştü. Yeni bir oluşum ve iktidar istiyor ABD ve onun uşakları.
Ankara'dan gelen haberlerde , Ankara ve İstanbulda gruplar içinde tanıdıkları iki İsrail ve El Muhaberat ajanlarını Milliyetçi gençler tartaklamışlar. Adamlar o topluluğun içine gelip sokulmuşlar. Emperyalist görevlerini yapıyorlar.  Tüm bunların sorumlusu kimlerdir?


Bravo ülkemi yönetenlere, Türkiye'yi ne hale getirdiniz? Sınırlar delik deşik, TC ablemleri de heryerden kaldırılıyor. Ajanlar ülkede cirit atıyor.Bölücü örgütlerin istediği ortamı iyi hazırladınız,onlarda kırıp döküyor. Cennet ülkeme yazık oluyor.
Zaman akıllı olma , plan ve proje üretme ve oluşturma zamanıdır. Her şeye hazırlıklı olunmalıdır.Partiler öne çıkmamalı ,onlar öne çıkınca halk ayrışıyor. Millet topyekün adaletsizliğe ,haksızlığa karşı Kurtuluş Savaşında olduğu gibi birlik olmalı. Millet, yakmadan , yıkmadan, milli değerlerimizi koruyarak ,Demokratik haklarını kullanmalıdır. İlk seçimlerde ülkeyi bu hale getirenlere hadlerini bildirmek farz olmuştur ,kem küm etmeden herkes sorumluluk duymalıdır, gereğini yapmalıdır diyoruz...
                                                                                                                    
Kaçgündür  bu olaylar gelişerek  devam ederken  ,eylemde bulunan  herkese  de şunu sormak isteriz:Acaba bu vatanın bölünmesi için mevcut iktidarın  affettiği  ,soysuz pkk ve onun temsilcisi  diğer  vatan hainleri, bu ülkeyi senelerdir yakıp yıkıp nice ocaklara ateş düşürüp siyasi emellerine ulaşmadı mı? O zaman bu duyarlı sokağa çıkmış halkın aklı ve  cismi  nerede  idi? Bugün  ağaçlar  pahane edilerek  ülkenin  bölücü örgütlerce  yakılıp yıkılması , iktidarın da ,eylemcilerinde polisi köşeye sıkıştırması  doğru mudur? Yıllardır  bölünmeye çalışılan ülkem ve yüzlerce şehidim  çok mu değersizdi? Bu nasıl sabır  eyy millet, bu devam eden  başkaldırıyı  onlar için niçin yapmadınız?  Bölücü örgütler,hain pkk  ,iktidarın  içindeki   ayrı devlet kurma heveslileri ,insanımızı tekrar kullanıp  o kirli emellerinize asla ulaşamayacaksınız.
                                                                                                                                                                                                                                 Çünkü bu milletin  öz değerlerinden  yeşeren bu vatanı ve bu aziz milleti canından daha aziz bilen  ÜLKÜCÜLERİ , bu  meselede  teşhisini  doğru koyarak   ve ÜLKÜCÜLER  vatan hainleri ile yan yana olamaz diyerek  , bazı bireysellikler olsada  ,genel politika olarak Ülkücüleri  olayların içine sokmayan  Devlet Bahçeliye , mantıklı düşünen herkes teşekkür etmelidir.Ya  aksi olsaydı, Ülkücülerde  tüm güçleriyle  meydanlara çıksaydı  ülkenin hali ne olurdu?  Bölücü örgütlerin olmadığı ,işi bulandırmadığı, her partiye oy veren vatandaşların  ülkenin kötü gidişine,haksızlıklara,ülkenin bölünmesine karşı,Cumhuriyetin kazanımlarının korunmasına karşı ,yakıp yıkmadan yapılacak demokratik  tüm hak talepleri  için  etkinlikler yapılmalıdır,  elbette  bu uyarıcı eylem planları desdeklenmelidir. Haince vurmak ,kırmak,yakmak  eylemleri doğru değildir.Ancak bu yapılanlardan  sonra   iktidar  aklını başına almalıdır artık... Ülkücü Hareket  kendi karar verir ,uygular. Başkalarının verdiği kararlara  alet olmaz.Milliyetçi Hareket , önde Ülkücü liderin yürümediği hiç bir oluşumda bulunmayacaktır,bu ülkeyi de  vatan hainlerine  asla yar etmeyecektir.             RABBİM  Türk Milletini, İslam Dünyasını ,ÜLKÜCÜ  Hareketi ve ÜLKEMİZİ  tuzaklardan ,hainliklerden korusun ...Amin.      Ne Mutlu Türküm Diyene !


Saygılarımla ...
Cevat Nas
Yorumlar (5)
lale 11 yıl önce
değerli yazarımız,sağolun. Gümüşhaneliler hep sustu,yüzde doksanı işkembeden gebeler. üç kuruş çıkarı olan hemen Tayyibe mayışıyor. İzmitteki Gümüşhanelilere baktım ,çıkardan başka birşey yok. Bir de vakıf başkanı varki içindeki kompleksi baş olmakla giderenlerden .Yarın dinsizler iktidar olsa hemen oraya kıvrılan cinslerden . Dosdoğru erkekçe ses çok az. Ülkeye yazık oluyor. Zamları ileri sür sus pus lar,pkkye verilen tavizlere sus pus oluyorlar.Ufuklar dar. Gümüşhane hiçbir zaman adam olamaz. Bari sizler yazmaya devam edin.selamlar
Yavuz Selim 11 yıl önce
Değerli yazar, Gümüşhane gazetelerinde sizler gibi yazan çizen kalem erbabının çoğalmasını isteriz. Allah sizden razı olsun. Gazeteye de ayrıca teşekkür ederiz. Bizleri aydınlatan ,Gümüşhane ve diğer tüm insanlarımızın sizlerin yazılarına ihtiyacımız var. Belki küçümseyenler olacaktır,ancak fikirleriniz bizi etkiliyor ,yapmacık değiller. Çıkarsız ve riyasızlar. Allaha emanet olunuz. Sağolunuz.
sedef m 11 yıl önce
Bu eylemler aslında ağaç meselesi değildir. Millet patlama noktasına gelmiştir. Son anda AKP nin imdadına PKK ve bölücü örgütler yetişmiştir. Onlar ortaya çıknca eylemden vazgeçildi.Devlet Bahçelinin açıklaması Ülkücüleri bu eylemlere salmamıştır. Sayın yazarın dediğ gibi Ülkücülerde karışmış olsaydı Ülkede kaos olurdu.
kenan g. 11 yıl önce
gümüşhane' nin değerli sesi ve yorumcusuna başarılar ..
Sıtkı Karadağ 11 yıl önce
Hocam ağzınıza sağlık yazılarınızı özlemişiz saygılarıöla.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11