banner333

banner309

08.05.2017, 16:50

Hala  Atatürk'e  Saldırıyorlar !

Hala  Atatürk'e  Saldırıyorlar !

Geçenlerde bir video izledim ,Atatürk'e  hakaretler  ,saldırılar  ,ağza alınmayacak sözler ! İnsanın tüyleri diken diken oluyor , yazıklar olsun ! Bu ülkenin ekmeğini yiyip ,suyunu içen bu adamlara yazıklar olsun!!!

Atatürk hakkında kötü düşünenler,ona küfredenler,ona hakaretler yağdıranlar ne kadar haksız ve cehalet içindeler. Atatürk bu Türkiye Cumhuriyetinin en büyük değeridir.O bu devletin kurucusudur.O olmasa idi Allah'ın izniyle nefes alamayacaktık ,hürriyetimizin timsali bir kahramandır ''O'' ! Cehalet ne kadar kötü!

*

Bu ihanet içinde olanlar , bilmezler mi ki; Atatürk olmasa idi şimdi bir Yunan'ın ,ya da bir İngiliz'in kölesi olacaklardı.Onlara uşaklık yapacaklardı. Ne yazıktır ki İngiliz ve Yunan askerleri ile birlik olanların uzantıları bugün Atatürk'e dil uzatıyorlar ve onların torunları hiç durmadan bu hainliğe su taşımaktalar ,dur durak bilmeden. Oysa Atatürk olmasa idi şimdi senin adın Ahmet ,Mehmet değil de Kristofer, Lambo, Katherina vb olacaktı ,bunu bile düşünemeyecek kadar cahil bir illet...

*

Liderlik ve siyasetçi yönü de çok çok iyi olan Atatürk, bitmiş harap haline gelen bir devletin yüklerini de omuzlarında taşıyıp,silkeleyip atıp, yeniden bir devlet ,yani sinsice yıllardır uğraşılıp,ortadan kaldırılmaya çalışılan, çoğu yerde de başarılı olunan TC Devletini kurdu.

O yoklukta ,kıtlıkta, Osmanlı'nın külleri içinde Türk'ün maküs talihini zekası,bilgisi,becerisi ile yendi.

Türk insanını hür ve bağımsız ,özgürlüğüne kavuşturan büyük bir insan olan Atatürk ismi ,bugün ne yazık ki birileri tarafından silinmekte, yok edilmeye çalışılmaktadır.

Atatürk,bu ülkeyi kaç büyük savaştan çıkarmış, harap, bitap düşmüş bir ülkede yaptığı sanayileşme , tarım ,demokratikleşme, eğitim-öğretim vb seferberliklerle, yokluktan bu ülkeyi üreten , ürettiğini satan bir ülke haline getirdi ...

Şimdi fasulyeyi, buğdayı,nohutu bile dışarıdan alır olduk ...

Siyaset ve din şahsi çıkarlar uğruna kullanıla kullanıla, yandaşlara ulufe dağıtıla dağıtıla,iktidar hırsı adına ,adalet yerle bir olunca, adaleti sağlamayanlar saldıracakları yer olarak Atatürk'ü hedefe koyuyorlar ve Türklüğe de birlikte saldırıyorlar.

Nasıl olsa cevap veremez.

Oysa bu ülke hiçte kolay kazanılmadığı gibi ,zamanın kısıtlı imkanları doğrultusunda yeni kurulan bir ülkeyi yönetmek o yoklukta, kuşatılmışlık ta bugünden kat kat daha da zor olanıydı.

Bunu düşünemeyecek kadar akıl kıtlığı çekenler ve ihanet içinde olanlar ,büyük bir bölümü de bilinçlice Türk ve Atatürk düşmanı olanlar bu coğrafya da İslamlaşmak değilde,Araplaşmak adına ,Farisileşmek adına, Avrupaileşmek adına, Ruslaşmak adına,Amerikanlaşmak adına cahilce Atatürk'e, Türk Birliğine ,Türk Milliyetçiliğine karşı düşman olmaya devam ettiler ve görünen o ki bu ihanetlerine devam edeceklerdir.

Ne yazık ki zaman geçtikçe Türk Milliyetçiliğini sefk ve idare edenler ise durumun vehametini ciddi bir biçimde anlayamadılar ki, kolayca yıllarını Türk İslam Ülküsü davasına harcayan vatan evlatlarını fitursuzca harcayarak,ötelemekten geri durmadılar.

Kendilerine hakaretler edenleri ise baş tacı yaptılar.

Alınan kararlarla binlerce şehidi ,on binlerce gazisi olan bu camiayı büyütecekleri yerde ,küçültmek için ne varsa yaptılar.

*

Farenin kediyi boğduğu devir,

Hainler ,gafiller Türk'ü yeriyor.

Ne dirlik ne düzen kalmadı zahir,

Devir haklıları ezip geçiyor.

*

Allah Türk Milleti'ni ve İslam Alemini Cehaletten Korusun.

Amin.

Cevat NAS

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45