banner333

banner309

18.11.2014, 22:05

Haber 29'da Neler Oluyor

Gümüşhanelilerin Haber Merkezi sloganıyla 2011 yılı başında yayın hayatına başladığımız Haber29.NET sitemizin 4 yıllık bir süreçte Gümüşhane kamuoyunun takdirini ve beğenisini kazandığını düşünüyorum.

Haber 29 sitesi olarak hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini önemserken mümkün oldukça tüm siyasi partilere de eşit mesafede duymaya çalışıyoruz. 

İnternet teknolojilerinin son derece geliştiği günümüzde hergün yüzlerce hemşerimiz tarafından takip edilen sitemizde haberlerimizin yanı sıra hemşerilerimize başka ne tür hizmetler verebiliriz, nasıl daha faydalı olabiliriz diye düşünürken her biri başlı başına birer proje olan yeni hizmetlerimizi sizinle paylaşmak istiyorum. Ha bu arada bu projelerimizin hiçbirinde ekonomik bir beklentimiz yoktur. Sadece memleketimizi çok sevdiğimiz için bu hizmetlerimizi vermeye çalışıyoruz.

Bu projelerimizi yeni kardeş sitemiz www.haber29.info  altında subdomain şeklinde sunuyoruz. 

Gümüşhaneliler Biyografi Sitemiz:  biyografi.haber29.info

Gümüşhanemiz için çok önemli olduğunu düşündüğüm bir projemiz. Gümüş Portreler Eserini bizlerle paylaşarak sitemizin oluşmasında çok büyük emeği olan İsmail Hayal hocamız ve site editörümüz Ramazan Mutlu sayesinde Gümüşhane'den yetişen bir çok hemşerimizin biyografilerini sitemiz ziyaretçileri ile paylaşıyoruz. Ayrıca interaktif yapısı itibariyle de siteye gelen ziyaretçiler biyografi ekleyebiliyor. Bir buçuk aylık sürede 250 civarı hemşerilerimizin biyografisi 12 binin üzerinde incelenmiş. İlerleyen süreçte bu rakamın yüzbinleri geçeceğini düşünüyorum.

Gümüşhaneli Şairler ve Şiir Sitemiz :  siir.haber29.info 

Gümüşhaneli amatör ve profesyonel tüm şairlerimizi kapsayacak şekilde yayın vermeye başladık. Çok kısa bir sürede bir çok şairimizin şiirlerini hemşerilerimizle buluşturmayı başardık. Her geçen gün şiir sitemizin büyüyeceğine inanıyorum. Aynı zamanda sitemizin görsel tasarımı da çok başarılı.


Gümüşhane Türküleri ve Gümüşhaneli Sanatçılar Sitemiz :  video.haber29.info 
Bu sitemizde de Gümüşhanemizin kültür elçileri sanatçılarımızı, şarkılarını ve türkülerini biraraya topladık. Sitemizde ayrıca Gümüşhanemizin tanıtımı ile ilgili bir çok video da mevcut.

Gümüşhane Yemek Tarifleri Sitemiz:  yemektarifleri.haber29.info 

Bu hizmetimizle hem Gümüşhaneli hanımlara hizmet verelim hemde yöresel yemeklerimizin tariflerini unutturmayalım dedik. Sitemizde Gümüşhanenin yemek tariflerininde bulunduğu 300 ün üzerinde yemek tarifi yer almakla birlikte bir çok yöresel yemek tarifimizinde ekleneceğini belirtmek istiyorum. 

Gümüşhaneliler Firma Rehberi Sitemiz:  firmarehberi.haber29.info 

Gümüşhaneli iş adamlarımızın ve firma sahibi hemşerilerimizin firmalarının tanıtıldığı sitemiz henüz çok yeni. Sitemize gelen ziyaretçiler firmalarını anında yapabiliyorlar.  Önümüzdeki süreçte bu hizmetimizin daha da aktif hale getireceğiz.

Oyun Sitemiz:  oyun.haber29.info 

Özellikle Gümüşhaneli çocuklarımızı ve gençlerimizin zaman geçirmeleri için hazırladığımız sitemiz sayesinde virüslü internet sitelerinden uzak ücretsiz oyunlar oynanabilecek bir site hazırladık. Sitemiz çok yeni olmakla birlikte hergün yeni oyunlar ekleyeceğiz. Sitemizde binlerce oyun olacak.

Gerek Haber 29 gazetemiz adına gerekse şahsım adına söylemek istiyorumki Haber29 da Gümüşhanelilerin internetteki bir mekanı olmayı başardı.

Başka projelerimizde var tabi ama bu kadar projeyle ilgilenmek, emek vermek çokta kolay değil.  

İşin özeti  Haber 29'da çok şeyler oldu, çok şeylerde olacak.
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11