banner333

banner309

02.11.2013, 20:37

Haber 29 Gazetesi Hakkında Merak Ettikleriniz..

Haber 29 Gazetesi Hakkında Merak Ettikleriniz..

Merhabalar. Yaklaşık 3 yıldır yayın hayatına devam eden Haber 29 gazetemizde ilk köşe yazımı sizlerle paylaşıyorum. İlk köşe yazımın konusu Haber 29 gazetemiz olsun istedim.

Haber 29 Gazetesinde ilk başlangıç

2010 yılı Kasım ayında, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, GİYAD Başkanı Yüksel Yalçın ve çok yakın dostum Serkan Kaya ile birlikte, Küçükçekmece Gümüşhaneliler Derneğimizde (GİYAD) sohbet ediyorduk. Gerek dernek olarak yapmış olduğumuz faaliyetleri, gerekse memleketimizle ilgili haberleri paylaşacak bir haber sitemiz ve gazetemiz olsun istedik. Haber 29 gazetemizin ilk adımlarını burada attık. Daha sonraki süreçte Haber 29 gazetemizin genel yayın yönetmenliğini yürütmeye başladım. İlk yıllar inişli çıkışlı süreçlerimizde oldu. Bu süreçte Haber29.net internet sitemizin yanı sıra belirli periyotlarla gazete olarakta Haber 29 gazetemizi de çıkardık. Zaman yetersizliği ve maddi konulardan dolayı gazete baskısını sürdüremedik fakat her yıl prestij amaçlı gazetemizi çıkarmaya devam ediyoruz. 3 yıldır hizmet vermeye devam ettiğimiz Haber 29 sitemiz artık hayatımızın bir parçası oldu. Böyle de devam edecek. Haber 29 websitemiz ilk adımlarını atarken desteklerini esirgemeyen Gümüşhane sevdalısı Recep Ergin’e de teşekkürlerimi iletmeden geçemeyeceğim.

Haber29.NET her geçen gün giderek büyüyor, benimseniyor.

Haber29.NET Gümüşhanelilerin Haber Merkezi sloganını benimseyen bir anlayışa sahip. Gerek Gümüşhane ve ilçelerimizden gerekse gurbetteki Gümüşhanelilerle kurduğu güçlü bağ ile Gümüşhanelilerin Haber Merkezi olmayı başardığını düşünüyorum ve okuyucularımızın takdirine bırakıyorum. Güçlü ekibi ve köşe yazarlarıyla hergün binlerce ziyaretçisi olan bir gazete olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal medyada da bizi takip eden birçok hemşerimiz var. Gümüşhane için bir marka değer olmayı başardığımızı düşünüyorum.

Haber 29 gazetesi olarak Gümüşhane haberlerinin yanı sıra, dernek ve gurbet haberleriyle de Gümüşhanelilerin sesi oldu. Bir hemşerimizin bir başarısı varsa yada bir problemi varsa onun haberini de yaptık. Gümüşhanespor, Torul Gençlerbirliği ve Kelkit Hürriyetspor’un haftalık maçlarını okuyucularımızla buluşturma başarısını istikrarlı bir şekilde sürdürmeye de devam ediyoruz. Spor haberlerindeki başarısından dolayı ekip arkadaşımız Bayram Taşkın’a özel teşekkürlerimi iletiyorum. Kültür elçilerimizin, sanatçılarımızın bir çok haberine yer verdik.

Haber 29 Gazetesi kimsenin tarafı olmadı

Haber29.NET yayına başladığı ilk günden beri Gümüşhane kamuoyunda saygı gören, sevilen, takip edilen ve kadrosundaki isimlerle güçlü bir gazete haline geldi.

Zaman zaman yaptığımız haberlerden dolayı kimi zaman MHP’li, kimi zaman CHP’li, kimi zamanda AKP’li olduk.  Yani kimin işine gelmezse karşı görüşe sahip olduğumuzla ilgili duyumlarda kulağımıza gelmedi değil. Fakat Haber 29 gazetesi olarak doğruları, gerçekleri tepkileri üzerine almayı göz önüne alarak yazmasını da bildik. Yaptığımız haberlerde hiçbir zaman bölücülük, insanları birbirine düşürmek olmadı. Gümüşhane’nin ve Gümüşhanelilerin menfaatleri doğrultusunda haber ve köşe yazılarına yer verdik. Sosyal sorumluluk bilincini taşıdık. Gümüşhaneyle ilgili bir çok konuyu manşete taşıyarak kamuoyu ile paylaştık.

Yüksel Yalçın, Yüksel Hamzaoğlu ve Serkan Kaya başta olmak üzere Haber 29 gazetemiz gündeme getirdiği konularla Gümüşhane gündeminde önemli konulara değindik.

Haber 29 olarak doğruları tarafsızca yazmaya devam edeceğiz. Haber 29 gazetesi hiçbir kişi yada kurumdan reklam beklentisiyle yada menfaat umarak haber yapmadı. Yaptığı haberlerde geri adım atmadı. Haber 29 gazetemizin arkasındaki en büyük destek hemşerilerinin gücüdür.  Dile getirilmeyen konuları dillendirerek gündeme alınmasını sağladık. Demiryolu hattı, havaalanı, HES’ler, İkisu-Şiran Yolu, siyanür ve birçok  konu başlığında önemli haberlere yer verdik.

Bu vesileyle Gümüşhanemize ve hemşerilerimize ufak bir katkımız olduysa ne mutlu bize diyor, Haber 29 gazetemize gönül veren ismini yazmayı atladığım ekip arkadaşlarıma ve tüm hemşerilerimize bizimle birlikte oldukları ve bizi takip ettikleri için teşekkürlerimi iletiyorum.

 

Yorumlar (10)
CAN GÜNEL 10 yıl önce
kardeşim emeğinize sağlik.gümüşhanenin sorunlarini dile getirmek için yapmış olduğunuz değerli çalişmalarin içeride ve dişaridaki tüm gümüşhaneleri ortak sesini duyurduğuna inanıyorum.bu çalışmalarda katkıları olan sizlere acizane bir takipçiniz olarak gönülden teşekkür ediyorum.
fethi yıldız 10 yıl önce
Merhaba arkadaşlar çok güzel olmuş bizi bu çalışmanızla onurlandırdnz
ekrem çiçek 10 yıl önce
sevgili arkadaşım gümüşhane adına yazmış olduğunuz haber görüş ve düşüncelerizden dolayı haber 29 ailesine teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim
Simay Özbek 10 yıl önce
Haber yaparken farklı haber cıkmıyor genel de sanatcılar ile haber yapıyorsunuz ayrıca fazla farklı haber yok ve gazeteniz hiç çıkmıyor ve çıkmadıgı için önemsemiyorsunuz demek bu konularda dikkatli olmak gerek diye düşünüyorum yine de başarılar.
Oktay Yıldız 10 yıl önce
sevgili dostum, emekleriniz taktire şayan, rabbim muvaffak etsin...
İsmail Hakkı 10 yıl önce
genç kardeşlerim, yapmış olduğunuz hizmetin karşılığı ödenemez. gerçekten zor bir işe talip olmuşsunuz. yüce allah yar ve yardımcınız olsun. insanlarla uğraşmak kadar zor bir iş yoktur. siz dünyanın en zor işini yapıyorsunuz. çok teşekkür ediyor başarılar diliyorum.
özgür zabun 10 yıl önce
emegi̇ni̇ze saglık dostum, haber 29 eki̇bi̇ne de teşekkürleri̇mi̇ sunuyor, yolunuz açık olsun di̇yorum
Yücel Olgun Timur kardeşim 10 yıl önce
başarılarının devamını diliyorum Timur kardeşim
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38