banner333

banner309

Uçan, Çevre Şehircilik Bakanlığına Atandı

Sultanbeyli Belediyesi İmar’dan sorumlu Belediye Başkan yardımcısı hemşerimiz Hacı Abdullah Uçan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Planlama Genel Müdürlüğüne atandı.

Gurbet 06.04.2018, 22:36
Uçan, Çevre Şehircilik Bakanlığına Atandı
banner400

Sultanbeyli Belediye Başkan yardımcılığı görevinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Planlama Genel Müdürlüğüne atanan hemşerimiz Hacı Abdullah Uçan’a yeni görevinde başarılar dileriz

HACI ABDULLAH UÇAN KİMDİR?

1978 yılında İstanbul'da doğdu.Gümüşhane Arzular Kyabaköy Beldesi nüfusuna kayıtlıdır.İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul‘da tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği‘ni bitirdi. Aynı bölümde Deprem Mühendisliği alanında yüksek lisansını tamamladı. 6 yıl Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde öğretim elemanı olarak çalıştı, İnşaat Mühendisliği bölümünde çeşitli dersler verdi. Birçok dergi ve bilimsel kongrede çalışmaları yayınlandı. Ayrıca Abdullah Uçan; İlim Yayma Cemiyeti Sultanbeyli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği Şube Başkan Yardımcılığı, Türk Kızılayı Sultanbeyli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Şube Başkan Vekilliği, Anadolu Gençlik Derneği Sultanbeyli Şubesi Üyeliği ve Mütevelli Heyet Üyeliği ve benzeri birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görev yapmaktadır. 

Uçan; 2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesine naklen atama yolu ile geçiş yaptı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü'nde Bölge Mühendisliği, Bölge Şefliği, İmar Müdür Yardımcılığı ve vekaleten İBB İmar Müdürlüğü görevlerinde bulundu. İstanbul ilinin imar işleri ile ilgili mevzuatını oluşturan 'İstanbul İmar Yönetmeliği' hazırlık çalışmalarında bulundu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi‘ni bitirerek ikinci lisans eğitimi tamamladı ve şu anda Deprem Mühendisliği 'Depreme Dayanıklı Yapı Tasarımı' konusunda doktora çalışmaları devam ediyor. Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu (GÜMÜP) Üyesi olan Hacı Abdullah UÇAN İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar (1)
Zeki Kaya 6 yıl önce
Hemşerimize başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Büyüklerimiz iş bilenin kılıç kuşananındır demişler.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45