banner333

banner309

Şirinevler’e, Gümüşhaneli Muhtar Adayı

İstanbul Bahçelievler’in en büyük Mahallesi Şirinevler’e Gümüşhaneli hemşerimiz İbrahim Güzel Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Gurbet 18.01.2018, 19:57
Şirinevler’e, Gümüşhaneli Muhtar Adayı
banner400

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde hemşerilerimizin yoğun yaşadığı Şirinevler Mahallesi Muhtar adayı olduğunu açıklayan Gümüşhane Köseli hemşerimiz İbrahim Güzel şimdiden çalışmalarına hız vererek hemşeri ve dostlarından destek görmeye başladı. 

İbrahim Güzel Kimdir?

1982 Gümüşhane'nin Köse ilçesi doğumluyum. 33 yıldır Şirinevler'de ikamet etmekteyim.Evli ve 2 çocuk babasıyım. İlköğretimimi Şirinevler ilköğretim Okulun'da(Mehmet ŞEN), Liseyi ise Ataköy Lisesi'nin akabinde Bilim Kültür Lisesin'de tamamladım. Kamu Yönetimi,Yerel Yönetimler ve Halkla İlişkiler mezunuyum.  2015 ve 2017'de Kaymakamlık sınavlarında başarılı olmama rağmen kontenjan nedeniyle  açıkta  kaldım. Orta düzeyde ingilizce bilmekteyim. Türkiye'de darbeler tarihi ve darbelerin sebep ve sonuçları hakkında;Mahalli idareler ve Yerel Yönetimler'in Türkiye'de gelişim süreci hakkında;T.C'de Sosyolojik yapı ve kırdan kente göçün sebep ve sonuçları hakkında çalışmalarım bulunmaktadır. Alanlarında uzman arkadaşlarla Şirinevleri İstanbul'un  parlayan yıldızı yapmak,Resmi değil doğal ilişki çerçevesinde Şirinevler halkı ile Şirinevler'i yönetmek ve Türkiye'de bir marka haline getirebilmek için 2019'da yapılacak Mahalli idareler seçimlerinde siz değerli komşularımın teveccühleri ile Şirinevler Mahalle Muhtarlığına adayım.

Yorumlar (13)
Ahmet Mevlana ALKAN 6 yıl önce
Allah(c.c.)’ın izniyle inşaAllah destekcisiyiz..
serkan mutlu 6 yıl önce
Ğeyirli olsun gadam. Uşağların gözlerenden öperem.
Mehmet akkaya 6 yıl önce
25 yildir ikamet ettigim mahallemde sizin gibi guzide bir insanın muhtar adayi olmasi beni mutlu etti basarilar diliyorum
İbrahim GÜZEL 6 yıl önce
Haber 29 Gazetesi ve GİYAD başakanı sayın Serkan KAYA beye desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
Mirsat 6 yıl önce
İnşAllah herşey daha güzel olur Şirinevler Hakettiği değeri bulsun hayırlısı olsun
Faruk Kuş 6 yıl önce
Çıktığımız bu yolda Rabbim hakkımızda hayırlısını verir inşAllah.Haber 29 ailesine ve özellikle Giyad Başkanı Serkan Kaya ve ekibine vermiş olduğu destekten dolayı minnettarız.Gümüşhaneliliğin sözde değil özde ve yaptığı icraatlarla gösteren Serkan Kaya takdiri ve saygıyı sonuna kadar hak ediyor.
Cemal AYDIN 6 yıl önce
Sevgili arkadaşım birbirimizi tanımıyoruz lakin aynı mahallede aynı havayı tenefüs ediyoruz. Senin gibi eğitimli çevreden suydugum kadarıyla da iyi ahlaklı geçmişi temiz idealist bit genci sivaslı olarak desteklemekten onur duyuyorum. Ailemle yanındayız bilmeni isterim.
Okan YILMAZ 6 yıl önce
Bayburtlu bir hemşerisi olarak ibrahim güzel ve arkadaşlarını canı gönülden destekliyorum.İbrahim GÜZEL'i bu medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum.
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59