banner333

banner309

Osman Akgül, İstanbul’da sivil toplum kuruluşlarıyla biraraya geldi.

Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül, İstanbul’da sivil toplum kuruluşlarıyla biraraya geldi.

Gurbet 14.11.2015, 21:12 14.11.2015, 21:16
Osman Akgül, İstanbul’da sivil toplum kuruluşlarıyla biraraya geldi.
banner400

GÜSEV’in (Gümüşhane Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı) organize ettiği kahvaltı programı 14 Kasım Cumartesi günü 10.00 – 12.00 saatleri arasında İstanbul’da Topkapı Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Gümüşhane il, ilçe ve köy derneklerinin yanısıra GÜSİAD, GÜMÜP, ŞEKAV ve KÖSEV Vakfı yönetim kurulu üyeleri de toplantıya katılım gösterdi.

ŞEKAV Başkanı Ali Beyaz, GÜDEF Başkan Vekili Ali Ağaç, GÜSİAD Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu ve GÜSEV Başkanı Vahit Olgun selamlama konuşması yaptı ve Osman Akgül’e başarı, beklenti ve temennilerini ilettiler.

Osman Akgül yaptığı konuşmasında seçim sürecinde Gümüşhane izlenimlerini paylaştı.

Akgül konuşmasında seçim sürecinde diğer siyasi partilerin adaylarına ilişkin hiçbir negatif yaklaşımda bulunmadığını belirterek diğer adaylarda Gümüşhanelidir. Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da bizler Gümüşhane’nin sorunlarını belki de aynı masada konuşacağımız zamanlar olacaktır. Yüzyüze bakacağız belkide. Bizim meselemiz Gümüşhanedir, dedi.

Akgül konuşmasının devamında Türkiye’nin bölgedeki önemine vurgu yaparak sivil toplum kuruluşlarının önemine, birlikte ve cemaatte hareket etmenin başarı getireceğine, bireysel başarı olmayacağına değinerek, Gümüşhane sivil toplum kuruluşlarının da birlikteliği sağladığını ve daha da güçlendirmesi gerektiğini ifade etti.

Konuşmasında Gümüşhaneli hemşerilerimizin için telefonunun 24 saat açık olacağını belirterek, Gümüşhanemizin tüm köylerine hem ziyaret etmeye çalışacağına hemde sorunlarını ve ihtiyaçlarını gidermek için elinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti.

 
HABERİN FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN



Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09