banner333

banner309

Kaya'dan, Bektaş Karakelle'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) Başkanı Serkan Kaya, geçtiğimiz ay Çekmece Nükleer Araştırma Merkezi Müdür Yardımcılığı görevine atanan hemşerimiz Dr.Bektaş Karakelle'yi ziyaret ederek, hayırlı olsun dedi.

Gurbet 01.05.2017, 17:34
Kaya'dan, Bektaş Karakelle'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
banner400

30 Yıldır Çekmece Nükleer Araştırma Merkezi'nde çalışan hemşerimiz Bektaş Karakelle geçtiğimiz ay Müdür yardımcılığı görevine atanmıştı. Gümüşhane sevdalılığı yönü ile bilinen Karakelle, GİYAD Başkanı Serkan Kaya'nın ziyaretindne duyduğu memnuniyeti dile getirerek;" 30 Yıldır kurumda görev yapmakta idim. Şimdi müdür yardımcısı olduk.Öncelikle bizleri bu göreve layık görenlere teşekkür ederim. Göreve geldiğim günden bu yana hemşerilerimden tebrik ziyareti ve telefonları almaktayım. Bugünde başarılı çalışmalara imza atan GİYAD Başkanı Serkan Kaya geldi.Bu nazik ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Tüm hemşerileimize kapımız açıktır. GİYAD Başkanı nezdinde tüm hemşerilerimize sevgi ve hürmetlerimi sunarım" dedi.

GİYAD Başkanı Serkan Kaya;" Bektaş Karakelle hocamız çok kaliteli bir Gümüşhanelidir. Her daim hemşerilerinin yanında olan, çalıştığı kurumda başarılı işlere imza atan bir değerdir. Biz kendisi ile gurur duyuyoruz.Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.Bugünkü misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret sonrası GİYAD Başkanı Kaya, Bektaş Karakelle'ye hemşerimiz Hışır Osman'ın "Yazın Yağar Kar Başıma adlı şiir kitabını hediye etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46