banner333

banner309

Kadıoğlu istifa etti

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Gümüşhaneli hemşehrimiz Necmi Kadıoğlu, sağlık sorunları gerekçesiyle görevinden istifa etti.

Gurbet 15.12.2017, 14:34
Kadıoğlu istifa etti
banner400

Belediyeden yapılan açıklamada, 13 yıl 8,5 aydır ilçenin belediye başkanlığını yürüten Gümüşhane Merkeze bağlı Pehlivantaş köyünden olan Kadıoğlu'nun bugün itibarıyla kendi isteğiyle görevinden istifa ettiği, buna ilişkin yazılı talebini Valiliğe bildirdiği belirtildi.

Açıklamada, Kadıoğlu'nun 3 yıldır muhtelif sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü kaydedilerek, şöyle denildi: "Sorumlu olduğu ilçenin ve Esenyurt halkının ihtiyacı olan hizmetlerin üretilmesinde ve yerine getirilmesinde bu sağlık sorunlarının engel olmaya başlayacağı kaygısıyla böyle bir istifa kararı almış bulunmaktadır. Sayın Belediye Başkanımızın, seçildiği günden bugüne kadar Esenyurt ilçesine ve halkına olan duyarlılık sebebiyle almış olduğu bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Kendisine Esenyurt ilçesi ve içinde yaşayan insanlar adına gösterdiği insanüstü gayret, çaba ve çalışmalar, sağlık, eğitim, çevre, kültür, sosyal barış daha nice hizmetlerinden ötürü sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi kamuoyu önünde sunarız."

Necmi Kadıoğlu Kimdir?

1954 yılında Gümüşhane'de doğan Necmi Kadıoğlu İlkokulu Gümüşhane'de orta, lise ve üniversite eğitimini ise İstanbul'da tamamladı. İş hayatına Gümrük Müşaviri olarak başlayan Necmi Kadıoğlu, Mali Müşavir olarak çalıştı. Necmi Kadıoğlu, 28 Mart 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Esenyurt Belediyesi'nde Belediye Başkanı olarak göreve başladı. İyi derecede İngilizce, Almanca ve Arapça bilen Necmi Kadıoğlu evli ve altı çocuk babasıdır.



 

Yorumlar (1)
hasan gülacar 6 yıl önce
ben karslı biliyordum ,gümüşhanelilere cok yakın degildi karşılarla kanki idi ,meger gümüşhaneli imiş şaşırdım dogrusu , gümüşhanelilerden cok karslılar üzülmüştür,her halde
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37