banner333

banner309

İSTGÜDEF, Osman Akgül’e Ahde Vefa Programı Düzenledi.

İSTGÜDEF Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Osman Akgül’e Ahde Feva ve Teşekkür Programı Düzenledi.

Gurbet 04.10.2015, 16:01 04.10.2015, 16:03
İSTGÜDEF, Osman Akgül’e Ahde Vefa Programı Düzenledi.
banner400

İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürlüğü döneminde Gümüşhane Derneklerine verdiği desteklerden dolayı Osman Akgül'e İSTGÜDEF tarafından Ahde vefa ve teşekkür programı düzenlendi.

Programa İstanbul eski valisi Hüseyin Avni MUTLU, Akparti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Akparti İstanbul Milletvekili Adayı hemşerimiz Serap Yaşar, THY Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul GÜDEF üyesi il, ilçe ve köy dernek yöneticileri, GÜSİAD, GÜSEV, GÜMÜP, ŞEKAV, KÖSEV yönetim kurulu üyeleri, İBB Genel Sekreter Yardımcıları Mevlüt Bulut, Eyüp Karahan, Genel Müdürler, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, İBB Müdürleri, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Yıldız, Akparti İlçe Başkanları, Ozan Mahmut Polat ve çok sayıda hemşerimiz katılım gösterdi.

İstanbul GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt yaptığı konuşmasında İstgüdef’in İstanbul’da yapmış olduğu etkinliklerde destek veren, abilik eden Osman Akgül’e teşekkürlerini iletti ve başarılar diledi.

THY Genel Müdürü Temel Kotil yaptığı konuşmasında Bende Gümüşhaneliyim. Gümüşhane’deki Godil Vadisi biizim memleketimiz. Vekillerimizin çalışması ile Gümüşhane’ye havaalanı yapılsın. İlk Gün uçağı indireceğimize söz veriyorum, dedi.

Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Hacı Osman Akgül yaptığı konuşmasında; Ahde vefa Gümüşhanelilere çok yakışıyor. Bugün bu program için hepinize çok teşekkür eder, üzdüklerim varsa helallik istiyorum.

Milletimizin emrinde Gümüşhane Milletvekili olacağımı söylemek istiyorum. Bugüne kadar hiçbir hemşerime Gümüşhane’nin hangi ilçesindensin, hangi partilisin diye sormadım. Sizde bugün bu kahvaltıda bana sahip çıktınız. Bana Gümüşhanelilerin abisi sorumluluğunu verdiniz. Bunu en iyi şekilde taşıyacağım.

Bugün beni meclise güçlü gönderin. Güçlü bir şekilde Gümüşhane’nin problemlerini çözelim.  Veysel Eroğlu, İstanbul’un en büyük sorunu su ve çöp idi. Su sorununu ben çözdüm. Çöp sorununu da Osman Bey çözdü. Kıymetini bilin ve destek olun dedi.

7 haziranda birileri hükümet kurmaktan kaçtı. Muhalefeti çok sevdilerini söylediler. Onları yine muhalefette bırakalım. Memleketin Akpartiye ihtiyacı var. 7 Haziran sonrası PKK hortladı. Ancak şuan onları izleyen Göktürk uydumuz var. İnsansız hava aracımızı, tankımızı, silahımızı kendimiz yapıyoruz. Kimseye muhtaç değiliz. Bundan daha büyük milliyetçilik olur mu? Herşeye hayır demekle milliyetçilik olmaz. Onun için 1 kasımda destek istiyorum.

Gümüşhanespor’un Kırklarelispor deplasmanında  “PKK Dışarı” diye tepki gösterildiğinde Belediye Başkanına PKK Gümüşhane’ye giremez deyince Belediye başkanı da Gümüşhanelilerle komşu olanlar kendini güvende hisseder. Bu yanlış algı için özür dileriz, demişti.

Osman Akgül konuşmasının sonunda bu programı düzenleyen İSTGÜDEF’e ve katılım gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Gümüşhane’nin adına layık hizmet edeceğim, dedi.

Programın sonunda GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt Osman AKGÜL’e plaket takdim etti.


HABER FOTO GALERİ

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38