banner333

banner309

Eskicioğlu görevine geri döndü

Eskişehir KOSGEB İl Müdürü iken 19.06.2014 tarihinde görevinden alınan hemşerimiz Ali Vasfi Eskicioğlu, açtığı idari davayı kazanarak yeniden Eskişehir KOSGEB İl Müdürü olarak görevine başladı. Eskişehir KOSGEB İl Müdürü iken 19.06.2014 tarihinde görevinden alınan hemşerimiz Ali Vasfi Eskicioğlu, açtığı idari davayı kazanarak yeniden Eskişehir KOSGEB İl Müdürü olarak görevine başladı

Gurbet 26.08.2015, 23:07 26.08.2015, 23:10
Eskicioğlu görevine geri döndü
banner400

Eskişehir'de görev yaptığı süre içerisinde yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile kamuoyunun takdirini kazanan hemşerimiz Eskicioğlu hakkında ilgili mahkeme, dava konusu işlemin yalnızca takdir yetkisine dayanılarak tesis edildiğinden, kamu yararı ve hizmet gerekleri yönünden hukuka uyarlık bulmayarak atama kararını iptal ederek Eskicioğlu'nu göreve iade etmesine karar verdi.

Eskişehir'de ikamet eden Gümüşhaneli hemşerileriyle yakın işbirliği ve dayanışma içerisinde bulunan Eskicioğlu'nun göreve başlaması hemşerileri tarafından sevinçle karşılandı.

Eskişehir'de ikamet eden Gümüşhaneli hemşerileri adına açıklamalarda bulunan Hüseyin Turhan şunları söyledi: “Asılsız iddialarla suçlanan bir bürokrat hemşerimizin görevden alınması bizleri derinden üzmüştür. Ancak bağımsız Türk yargısının vermiş olduğu bu karar bizleri mutlu etmiştir. Ali Vasfı Bey Eskişehir'de çok başarılı çalışmalara imza atmıştır. KOSGEB'in fiziki mekanlarından tutunda işverene ve işini kurmak isteyenlere karşı geliştirdiği projeler diğer illere örnek niteliktedir. Özellikle üniversite ve sivil toplum kuruluşlarıyla olan işbirliği her kesimin takdirini kazanmıştır. Hemşerilerimiz vatana millete ve topluma yaralı insanlardır. Gittikleri her yerde başarılı olmuş o ilin kalkınmasına değer üretmiş kişilerdir. Ali Vasfı Beyin adım gibi bildiğim hiç bir uç ve zararlı fraksiyonla bir irtibatının bulunmadığına bizzat Eskişehir ili Gümüşhane Kültür Derneği üyeleri olarak 4 yıldır şahidiz. Ali beyin örneğinden yola çıkarak, zaten çok az sayıda olan bürokratına sahip çıkamayan başka il var mıdır sorusunu önce Ankara'da bizleri temsil eden Gümüşhane Milletvekillerine sonrada hemşerilerimin takdirine bırakıyorum. İnanıyorum ki çalışanın cezalandırıldığı bu anlayışın ülkeye hiçbir faydasının dokunmadığı aşikardır” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44