banner333

banner309

Gümüşhaneliler, Vali Ercan Topaca’yı Ziyaret Etti

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Yönetimi, Kocaeli Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti.

Gurbet 13.03.2013, 09:10
Gümüşhaneliler, Vali Ercan Topaca’yı Ziyaret Etti
banner400

 Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç ve yeni yönetimi Vali Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti. Kocaeli’nde yaşayan hemşehrilerine ve Kocaeli’ye en güzel şekilde hizmet etmek için çalıştıklarına değinen Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Örgüç, kente katkı sağlamak amacında olduklarını söyledi. 


ERCAN TOPACA’YA PESTİL VE KÖME İKRAM EDİLDİ

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç : “yaklaşık bir ay önce göreve yeniden seçildikten sonra Eylül ayında inşaatına başladığımız vakıf hizmet binasının tamamlanması için çalışmalarımıza devam ediyoruz,” dedi. Örgüç; “Temelini Eylül ayında attığımız vakıf hizmet binasının kaba inşaatının tamamlandığını ve Ramazan Bayramına kadar açılışını yetiştirmek istediklerini aktardı.” Vakıf Hizmet binasının açılışına “bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız” sözleriyle Sayın Ercan Topaca’yı da davet eden Örgüç, Gümüşhane'nin milli tadı olan Köme ve Pestil'inden ikram etti.


Kocaeli Valisi Ercan Topaca, ziyaretlerinden dolayı Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkan ve Yönetimine teşekkür etti. “Kocaeli’nde önemli bir nüfusa sahip olan Gümüşhanelileri ilimizde yaptıkları hizmet ve çalışmalardan takip ediyorum, bu hizmet ve çalışmaların devam etmesi temennisindeyim,” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39