banner333

banner309

Gümüşhaneliler Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

Gurbet 19.03.2013, 13:33
Gümüşhaneliler Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.
banner400
 Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç ve yeni yönetimi Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Hemşehrilerine ve Kocaeli’ne en güzel şekilde hizmet etmek istediklerine değinen Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Örgüç, kente katma değer katmak için çalıştıklarını söyledi. 


KARAOSMANOĞLU'NA DAVET

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç : “yaklaşık bir ay önce göreve yeniden seçildikten sonra Eylül ayında inşaatına başladığımız vakıf hizmet binasının tamamlanması için çalışmalarımıza devam ediyoruz,” dedi. Örgüç; “Temelini Eylül ayında attığımız vakıf hizmet binasının kaba inşaatının tamamlandığını ve Ramazan Bayramına kadar açılışını yetiştirmek istediklerini aktardı.” Vakıf Hizmet binasının açılışına “bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız” sözleriyle Başkan Karaosmanoğlu’nu da davet eden Örgüç, Gümüşhane'nin milli tadı olan Köme ve Pestil'inden ikram etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hemşehri vakıf ve derneklerinin kültürümüzün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasında önemli rol oynadığını aktararak, kendi hizmet binasını yapan Gümüşhaneliler vakfımızı kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum,” dedi. Başkan Karaosmanoğlu, Belediye hizmetlerinden bahsederek, Kocaeli’nde yapılan çalışmaları aktardı. 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34