banner333

banner309

Ve Üstün görevi devraldı

Geçtiğimiz hafta İller Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine atanan AK Parti 24.dönem Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Fuat Gedik'ten devraldı.

Güncel 13.04.2016, 17:44 13.04.2016, 17:46
Ve Üstün görevi devraldı
banner400
İller Bankasında gerçekleşen törenle Yönetim Kurulu Başkanlığı devralan Üstün, hizmetlerinden dolayı Fuat Gedik'e teşekkür ederek, tecrübelerinden her zaman yararlanacağını söyledi ve Gümüşhane'de yapılan el dokuması Türk bayrağını hediye etti.

Kendisini bu göreve kendisini layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya teşekkür eden Üstün, 24. Dönem Gümüşhane Milletvekili olduğunu hatırlatarak milletvekili olmadan önce de İller Bankasında görev yaptığını anımsattı. Üstün, “Çok güzel hizmetlerde bulundum. Ülkemizi geliştirme vizyonuna uygun bir şekilde, biz de burada, sorumluluk alanımızda o katkıyı fazlasıyla vermek için gayret edeceğiz” diye konuştu.

İller Bankasının, köylerin, beldelerin alt ve üstyapılarıyla ile ilgili çok etkin bir kurum olduğuna işaret eden Üstün, "Gerek bankacılık gerek teknik yönü ve gerekse personel açısından çok iyi bir kurum. İnşallah güzel hizmetleri ekibimizle birlikte yapacağız. Bizi buraya layık gören Sayın Bakanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah güvenlerini boşa çıkarmayacağız" ifadelerini kullandı.

Milletvekilliği yaptığı dönemde de vatandaşın taleplerini ve sıkıntılarını yakından takip etme fırsatı bulduğunu anlatan Üstün, şöyle konuştu: “Biraz daha hızlı, çözüm odaklı çalışma gayreti içerisinde olmayı hedefliyorum. İller Bankasını, vatandaşı çok daha iyi anlayan, muhataplarını çok daha yakından takip eden bir kurum haline getirmek için mücadele edeceğiz. Köylerimizde ve şehirlerimizde, şehirleşme de bize ait, Türk mimarisine ait bir görüntünün oluşması için katkı sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle altyapıyla, kanalizasyonlarla ilgili eksiklerimizin olduğu yerleri bir an önce bitirmek, bütün köylerimizi daha sağlıklı, çevreye daha duyarlı, yaşanabilecek bir hale getirmek, öncelikli hedefimiz bunlar olacak."

2008-2011 yıllarında İller Bankasında Yönetim Kurulu üyeliği ve Denetim Komitesi Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Üstün, 2011 genel seçimlerinde Gümüşhane'den milletvekili seçilmişti.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38