banner333

banner309

Vali Memiş Esnaflara Zaman Ayırdı.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Sanayi Sitesi’ne ziyarette bulunarak, esnaflarımızla bir araya geldiler.

Güncel 14.02.2017, 22:09
Vali Memiş Esnaflara Zaman Ayırdı.
banner400

Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Sanayi Sitesi’ne ziyarette bulunarak, esnaflarımızla bir araya geldiler.

Sanayi Sitesi’ndeki bir çay ocağında gerçekleşen ve Sanayi Sitesi Başkanı Orhan Kullukçu ile Gümüşhane Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yusuf Kullukçu’nun da katıldığı görüşmede, Gümüşhane Belediyesi’nin şehre kazandırmak istediği çok güzel projelerinin olduğunu belirten Sayın Valimiz, “Bunlardan bir tanesi de otogara yapılacak olan alışveriş merkezidir. Ancak bazı projeler kentin dinamiklerinin işbirliği içerisinde olmasıyla hayata geçebiliyor. AVM projesi gibi kentin büyük projeleri bu kentin yöneticileri, siyasileri, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve esnaflarının istişareleri ile başarıya ulaşır.” dedi.

Gümüşhane Belediyesi’nin iki gün sonra alışveriş merkezinin ihalesini yapacağını kaydeden Sayın Valimiz, “Böylece oradaki otogarı bir yere taşıyacağız. Belediye Başkanımız istişare ediyor. Otogarın üstündeki esnafı da sizlerin uygun görmesi halinde burada konuşlandıracağız. Onların orada ayrıca durması çok da uygun değil. AVM’ler de ne varsa bizim AVM’de de olacak. 4 tane sinema salonu, mağazaları ve dükkânlarıyla kentimize seviye atlatacak. Gümüşhane’de biz bize yeteriz dersiniz ama 20 bin üniversite öğrencimiz var. Bu gençler, sosyal alanların olmayışından dolayı sürekli şikâyetçiler. Ayrıca bu tür sosyal alanlar olmazsa kentimize nitelikli kamu görevlisi gelmez. Gelen de gitmek ister. Burası sizin memleketiniz, çok güzel bir coğrafya ama diğer insanların da rahat etmesini sağlamanız gerekiyor. Bunun için biz AVM’ye başlıyoruz. Yapıldığında sizler de keyif alacaksınız.” diye konuştu.

Bu konuda Belediyenin bir önerisi olduğunu da vurgulayan Sayın Valimiz, “Sizler de uygun görürseniz, ‘evet’ derseniz, ben de Belediyeye yardımcı olacağım ve küçük sanayiyi buraya nakledeceğiz. İleriki zaman içerisinde belki de bu sanayiyi de daha iyi bir yere nakledeceğiz. Bir AVM bizim için ne kadar önemliyse sanayi sitesi de o derece önemlidir. Burada bir üretim, bir emek var. İstihdama yaptığınız katkı var. Kentin yaşamına verdiğiniz çok önemli bir değer var. Onun için her zaman sizlerin yanınızdayız.” dedi.

Konuşmanın ardından Sayın Valimiz ve Belediye Başkanı Ercan Çimen, Sanayi Sitesi esnafının öneri ve taleplerini de dinleyerek, görüş alışverişinde bulundular.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37