banner333

banner309

Uğur Soğutma, Görkemli Bir “2019 Bayiler Toplantısı” Gerçekleştirdi

Uğur Soğutma’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu sene 20–23 Aralık tarihleri arasında Antalya Kemer Rixos Sungate Otel’de organize ettiği toplantıda “Uğur” ailesinin büyük birer parçası olan bayilerini bir araya getirdi. 2019 hedeflerinin bayilerle paylaşıldığı toplantı, her sene olduğu gibi bu sene de bayilerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

Güncel 26.12.2018, 19:10 26.12.2018, 19:13
Uğur Soğutma, Görkemli Bir “2019 Bayiler Toplantısı” Gerçekleştirdi
banner400

Uğur Soğutma’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu sene 20–23 Aralık tarihleri arasında Antalya Kemer Rixos Sungate Otel’de organize ettiği toplantıda “Uğur” ailesinin büyük birer parçası olan bayilerini bir araya getirdi. 2019 hedeflerinin bayilerle paylaşıldığı toplantı, her sene olduğu gibi bu sene de bayilerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti. Organizasyona Türkiye’nin dört bir noktasından 600’e yakın bayi ve 1400 kişi katıldı. Bu büyük toplantıda, Uğur Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer SELVİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Uğur Şirketler Grubu CEO’su Yusuf ÖKSÜZÖMER ve Uğur Soğutma çalışanlarının katkılarıyla bir sonraki yıl için hedefler belirlendi, müşteri ilişkilerinin önemi ile birlikte yeni fikirler, yeni ürünler ve yeni kazançlar üzerine konuşuldu.

Açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer SELVİ’nin yaptığı toplantıda, sırasıyla CEO Yusuf ÖKSÜZÖMER, Üretim Direktörü Kemal Cahat EMANET, Müşteri Hizmetleri Müdürü Hasan KARDEŞLER ve Yurt İçi Satış Koordinatörü Erdoğan ULAŞ söz aldı. Konuşması sırasında CEO Yusuf ÖKSÜZÖMER “2018 yılı içinde fabrikalarımıza yeni üretim hatları kazandırdık. Bu hatlarımız 2019 yılı içinde tam performanslı çalışacak ve ürün gamımızı daha da arttıracağız. Aralık ayı içinde sonlanması planlanan ÖTV indirimi devletimiz tarafından daha fazla uzatılmazsa, benden size söz bir ay daha ÖTV indirimini biz uzatacağız, nihai müşterilerimizden ÖTV ücreti almayacağız” diyerek bayilere yeni yıl sürprizlerini sundu.

Ayrıca, toplantılarda Yurt İçi Satış Koordinatörü Erdoğan ULAŞ’ın moderatörlüğünde “Perakende 2019 Trendleri”ni anlattığı, farklı bölgelerden bayilerin de katılımlarıyla tecrübelerini paylaştığı açık oturum bayiler tarafından büyük ilgi görerek dikkatleri üzerine çekti.              

2019 yılı ürün gamınının bir parçasının da sergilendiği bayi toplantısında, ürünler ve showroom alanı büyük ilgi topladı.
 

Organizasyonun galasında ise Ferhat Göçer, Uğur Soğutma çalışanları ve bayileri için en güzel şarkılarını seslendirdiği bir konser verdi.

Uğur Soğutma Hakkında: Uğur Soğutma, 1954 yılında Aydın’ın Nazilli ilçesinde dondurma makineleri imalatıyla başladığı serüvende bugün, 220.000 m² faal kapalı alana sahip ana fabrikası, 91.000 m² kapalı alana sahip Nazilli Organize Sanayi fabrikası, toplam 2000’den fazla çalışanı, 850’nin üzerinde satış noktası, 240’dan fazla Uğur Yetkili Servis Merkezi ile 5 kıtada 146 ülkeye yarım asrı aşan tecrübesi ile hizmet vermektedir. Ticari ve ev tipi soğutucularda 420′yi aşkın çeşidi ve günlük 4800+ adet üretim kapasitesi ile derin dondurucudan su sebiline, klimadan şişe soğutuculara, dondurma makinelerinden market dolaplarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Uğur Soğutma; etkin ve çözüm odaklı çevre politikaları, zorunluluktan öte “sorumluluk” olarak gördüğü sosyal projeler ile ülkemizin ve dünyamızın geleceğine dair bir duyarlılık oluşturmak ve bu duyarlılığı mümkün olduğunca daha geniş çevrelere yaymak konusunda da adından söz ettirmektedir. 60 yılı aşkın tecrübesiyle, soğutma denince akla ilk gelen, Türkiye’nin lider ve öncü markası Uğur Soğutma; dünyanın sayılı şirketlerinden birisi olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11