banner333

banner309

Tesettür Kombin

Güncel 22.06.2018, 12:36
Tesettür Kombin
banner400

Temel hak ve özgürlükler noktasında her bireyin kendi tercihe ve zevkine göre giyinme hakkı mevcuttur Bu tercihlerden biri de tesettür giyim ve bu doğrultuda oluşturulan tesettür kombin demektir. Gelin isterseniz bu kelimelerin anlamlarını inceleyelim.

Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedi 40.cildinde yer alan açıklamaya göre kelimenin kökünü oluşturan setr örtmek perdelemek gizleme anlamlarına sahiptir Tesettür kelimesi ise insanın fıtri tabii örfi veya dini gerekçe ile vücudunun belli yerlerini örtmesidir.

Kombin Ne Demektir?

Kombin kelimesi Fransızca bir kelime olan kombinasyon kelimesinden türemiştir Birleştirme ve tertip anlamları vardır Moda ve giyim sektöründe ise birbirinden farklı tekli giyim parçalarının bir araya getirilmesine kombin denir İşin can alıcı kısmı ise bu bir araya getirilme işleminin kendi içinde bir ahenk ve uyum içinde olması bir bütünlük oluşturması gerekmektedir.

Kombin Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Karakter=Her insanın zevki farklıdır ve bu zevkin oluşumunda hayata bakış açımız geçmiş yaşantılarımız gibi pek çok unsur rol oynar.
  • Bedensel özellikler= Giyim şeklini belirleyen en önemli faktörlerdendir Kısa boy uzun boy kilo aralığı bel basen ölçüleri dahi kıyafet seçerken göz önüne aldığımız kriterlerdir.
  • Renk seçimi= Karakteri yansıtan renk secimi yaşa mevsime göre değişir Aynı kombinde üçten fazla renk kullanmamanız iyi olur.
  • Ayakkabı seçimi=Bazı bayanlarda tutku halini almış olan ayakkabılar da kıyafetler kadar önemlidir
    Çanta ve aksesuar seçimi =Oluşturduğunuz kombinin şıklığını pekiştirir Bazen bir tek kolye dahi seçtiğiniz kıyafeti ön plana çıkarıp havanıza hava katar ve ben buradayım dedirtir
    Tesettür Kombin Nereden Satın Alabilirim?

Tesettür Kombin moda sektöründe son yıllarda hızla yaygınlaşan ve pek çok alternatifin üretildiği bir mecradır Her yaştan kadın kendi zevkine uygun parçaları gerek internet aracılığı ile online olarak gerekse pek çok mağazada birebir görerek satın almaktadır Elbette internet çağında yaşayan bizler mağaza mağaza dolaşmak yerine çok daha kolay bir şekilde evimizden rahatça alışveriş yapabilmekteyiz
Sizde kendinize giyim tarzı olarak tesettür giyimi belirlediyseniz tesettür kombin arayışındaysanız birbirinden şık ve geniş ürün yelpazesine sahip olan https://www.terzidukkani.com.tr/ adresini ziyaret etmenizi öneririz.




Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09