Sarımsaklı Şampuan

Sarımsaklı Şampuan

Güncel 26.10.2016, 12:07 16.11.2016, 12:11
Sarımsaklı Şampuan

 Her şeyin en sağlıklısı doğal ürünlerden elde edilenlerdir. Fazla kimyasal kullanılan ürünler, bir süre sonra her şeye zarar verecektir. Saç bakımı konusunda da, kıl köklerini beslemesi gibi faydaları bulunan sarımsak çok fazla kullanılmaya başladı. Özellikle, sarımsaklı şampuan çok fazla ilgi görüyor.

 

Sarımsak, antibiyotik özelliği, bağışıklığı güçlendirmesi ve kıl köklerini beslemesi açısından her anlamda oldukça faydalı bir sebzedir. Kaşlarınız çıkmadığında da, belli bir süre kaşlarınıza sürdüğünüz takdirde, kaşlarınızın yeniden çıkacağı söylenir. Saçlarınız için de bu ürünü tercih edebilirsiniz.

 

Saç Bakımı

Saçlarınızın çok kuru ya da çok yağlı olması, bir sağlık problemidir. Elbette, vücut tipinizin de bu durumla oldukça etkisi vardır. Ancak, doğal nem dengesini sağlamak, saçlarınızın ve saç derinizin çok daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır. Böylece de çok daha güzel görünen saçlarınız olacaktır. Sağlıklı saçlar için sarımsaklı şampuan diğer ürünlerini deneyebilirsiniz.

 

Sarımsaklı Şampuan Fiyatları

Fonex Kozmetik firmasının resmi internet sayfası olan http://www.fonexkozmetik.com/ adresinden, uygun fiyatlı sarımsaklı şampuan ürünlerini satın alabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09