Rahat ve Sportif Giyim Parçası Sweatler

Rahat ve Sportif Giyim Parçası Sweatler

Güncel 22.04.2016, 11:23 22.04.2016, 11:24
Rahat ve Sportif Giyim Parçası Sweatler

 Bayanlar ev giyimlerinde ve günlük giyim kombinlerinde genellikle rahatlıktan yana tercihlerini kullanılır. Sportif bir hava katarak oldukça rahat bir kullanıma sahip olan sweat modelleri renk ve desen olarak da farklı modellere sahiptir.

Sateen Sweat Modelleri

Sateen markası koleksiyonun da yer alan sweat modellerinde farklı tasarımlar yer alıyor. Renk olarak genellikle gri tonu ağırlık kazanan koleksiyonda uzun, kısa, kapüşonlu, fitilli, buklet, lazerli, fermuarlı, yazılı, çiçekli, baskılı olan ürünleri görebilirsiniz. Penye kumaşın yanı sıra pelüş kumaşa da yer verilen koleksiyonda kendinden desenli olan ürünler de bulunuyor.

Günlük yaşama rahatlıkla kombin oluşturabileceğiniz sweatleri ayrıca ev giyimi olarak da kullanabilirsiniz Serin havaların yanı sıra kumaş türüne göre mevsim geçişlerinde de kullanabileceğiniz bu giyim parçaları kurtarıcı kombin ürünleridir.

Sateen markası kaliteden ödün vermeyen ürün garantisi ile sizlere kırk yıllı aşkın süredir hizmet vermeye devam ediyor. Markada yer alan sweat modellerini inceleyerek, online alışveriş imkanından yararlanmak için http://www.sateen.com/kadin-sweat-modelleri adresini tıklayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11