banner333

banner309

Playstation 4 Nereden Ve Neden Satın Alınmalıdır?

Güncel 25.10.2018, 15:55
Playstation 4 Nereden Ve Neden Satın Alınmalıdır?
banner400
  1. 4 masaüstü bilgisayarlardan farklı olarak bir oyun konsoludur. Oyun konsolu masaüstü bilgisayarlardan farklı olarak klavye ve fare yerine kontrolcü ile kullanılır. Uzun bir süre bilgisayar oynamış bir kişi için kontrolcü kullanmak ilk başlarda alışması zor bir süreç gibi görünebilir. Fakat zamanla kontrolcü rahatlığının klavye ve fareden daha konforlu olduğunu fark edecektir. 4 ayrıca kolay taşınabilir yapısı sayesinde masaüstü bilgisayarlardan daha avantajlı bir durumdadır. Sadece taşınabilirlik bakımından da değil fiyat bakımından da eşdeğer masaüstü bilgisayarlara göre daha avantajlıdır.

Playstation 4 Özellikleri Ve Oyuna Etkisi Nedir?

  1. 1 TB ve 500 GB depolama ile iki farklı şekilde piyasa sürülmektedir. Normal, slim ve pro olmak üzere 3 ayrı modeli mevcuttur. Normal modeli 1080p 30 FPS, slim modeli 1080p 60 FPS, Pro modeli ise 4K 60 FPS oyun ve ara yüz deneyimini bizlere sunmaktadır. İçeriğinde konsollar için üretilmiş AMD Jaguar işlemci bulunmaktadır. Bunun yanı sıra AMD Radeon 1.84 grafik işlemcisi ile birlikte piyasa bulunmaktadır. teknik özelliklerinin yanı sıra bir uyumluluk içerisinde çalıştırdığı oyunlar ve sade arayüzü ile hızlı bir açılış ve oyun deneyimini kullanıcıya sunmaktadır. Playstation için Laptoplardan farklı olarak bir TV monitör gibi hdmi girişi olan bir ekrana ihtiyaç duyulmaktadır. Oyunlar DVD şeklinde alınabileceği gibi YILBAŞI vb. özel günlerdeki avantajlı fiyatlar ile birlikte playstation storedan da satın alınabilir.

Playstation 4 Online Nasıl Oynanır Ve Nereden Satın Alınmalıdır?

  1. online oynamak bilgisayara göre biraz daha farklıdır Çünkü oyunları online oynamak için extra bir playstation plus üyeliği gerekmektedir. Bu üyeliğin olması saçma gibi gözükse de playstation playstation plus üyelerine özel her ay bedava oyunlar ve indirim imkanları sunmaktadır. Playstation içerdiği Netflix, Youtube, Twitch gibi sosyal platformlar sayesinde 2.bir televizyon görevini sizler için görmektedir. Playstation’ı satın alırken 1 TB modelini almak hem oyunlar hem de ek uygulamaları daha boş bir depolama birimine kurmak adına çok daha avantajlı olacaktır. Cihazı satın almak veya incelemek isteyenler  adresine göz atabilirler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39