banner333

banner309

Pırlantanızı nasıl alırdınız?

Pırlantanızı nasıl alırdınız?

Güncel 03.10.2016, 16:54 03.10.2016, 16:57
Pırlantanızı nasıl alırdınız?
banner400

Evlenme teklifine karar verdiniz ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. EMEL Pırlanta bu konuda sizler için birbirinden güzel öneriler geliştirdi. Sevdiğiniz kişinin gözlerini kamaştırmak artık mümkün. Bir evlilik teklifinin aracılığıyla yapılması birçok kadının hayalidir. Bu hayalleri gerçeğe dönüştürmenizin tam zamanı.

pırlanta tektaş yüzük pırlanta tek taş yüzük

Evlilik teklifinden sonra da pırlanta koleksiyonunda size uygun bir seçenek her zaman vardır. Siz yeter ki sevginizi anlatmaya karar verin. Beştaş yüzükler birbirinden farklı modelleriyle internet sitesinden de rahatlıkla seçeceğiniz şekildedir. Dilediğiniz renk altınla dilediğiniz karatta yüzükler sizleri bekliyor. Aşkın yansıması ışıltıdadır. Tamtur yüzüklerde bu ışıltıya en yakınını bulmak sizin elinizde. Ellerinize göre kullanışlı ve oldukça şık modelleriyle kendinizi şımartmanın tam zamanı! Alyans seçenekleri arasında yer alan pırlanta modeller aşkınızın sonsuzluk ifadesini yansıtacaktır. Bir bağlılık ifadesi olan alyansların sadece size özel olması için birbirinden farklı modeller üretiyoruz. Size ve aşkınıza uygun olan modeller artık bütçenize uygun koşullarla.

bestas pırlanta beştaş beştaş yüzük

Her ortamda, her kıyafette apayrı bir hava ve şıklık ifadesi pırlanta ile mümkündür. Dilerseniz oldukça şık bir yüzük, ya da saçınıza ve yüzünüze giden bir çift küpe. her kullanıldığında apayrı bir güzellik veriyor. Pırlanta yüzük seçeneklerinden size uygun olanı seçtikten sonra vazgeçemeyeceksiniz. Dilerseniz beyaz altın, dilerseniz sarı veya farklı tonlarda seçeneklerle pırlantalar arasında size en uygununu seçin. Birbirinden güzel tasarımlarla göz alıcı bir pırlantayı kullanmak herkesin hakkı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11