banner333

banner309

Mustafa Çalık, dua istedi

Türkiye Günlüğü Dergisi Sahibi Mustafa Çalık, geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla ameliyata alındı

Güncel 25.05.2018, 23:25 12.06.2018, 09:07
Mustafa Çalık, dua istedi
banner400

Siyaset Bilimcisi Çalık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dostlarından, sevenlerinden dua istedi. Mide Kanseri teşhisi konulan Çalık için doktorları tarafından ameliyat kararı alındı.

Gümüşhane’nin Çalık Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve lise eğitimi yıllarını geçirdiği ve sonrasında bağını hiç kesmediği Bayburt’ta çokca tanınan ve sevilen Çalık’ın hastalığı dostlarını üzdü.

Ankara’da Bayındır Hastanesi’nde ameliyatı ve tadavisi sürecek olan Mustafa Çalık’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sosyal medya hesabından paylaştığı yazıyı aktarıyoruz:

“Arkadaşlarım, kardeşlerim...

Birazdan Bayındır Hastahanesine (Ankara) yatacağım. "Düzayak" bir Türkçe ile söyliyeyim, mide kanseri olmuşum. Tümör, "orta diferansiye" (2. safhanın sonu 3. safhanın başı) karakterde. Ameliyatım yarın sabah... Farkında olarak olmayarak üzüp kırdıklarımdan helâllik dilerim. Sû-i zann ile şahsiyet ve haysiyetime dokunacak lâkırdı sarfedenlere (ırz ve aile namusum hâriç) hakkımı helâl ediyor, ama onlardan herhangi bir helâllik istemiyorum. Onun dışında herkese -varsa- hakkım peşinen helâldir.

Türkiye Günlüğü dergisi ve Cedit Neşriyat inşallah faaliyetine devam edecek, okurlarımızın ve sevenlerimizin desteğini dilerim, olmazsa da herhangi bir iğbirârım mevzuubahs olamaz.

Mü'minin mü'mine samimî duası ibâdet sayılır, dualarınıza intizâr ederim.

Allah ömür verir de bu hayatta biraz daha kalacak olursam Mevlâ'nın ruhsatı ile görüşürüz; "olmazsa" ve görüşemezsek benden buraya kadar... Allah'ın dediği olur...

Hepiniz Allah'ın kudret eline emânet olun.”

Kaynak: Bayburt Postası

Yorumlar (1)
Fatih 6 yıl önce
Rabbim sifalar nasip eylesin. Hakimiz yo yinede helal olsun kardesim.
Sunu unutma . Hastalik adami ölduemez.
Ömur butmeden olunme . Nice kisiler olmdk bile istiyorlar ama ölmuyorlar.
Omrumuz ne kadarsa o kadar yasayacagiz..rabbim rahmet ve sefkari ile muamele eylesin.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59