banner333

banner309

Mono Sağlık Meme Estetiği

Güncel 15.01.2019, 12:07 17.01.2019, 15:03
Mono Sağlık Meme Estetiği
banner400

Estetik, plastik, çocuk hastalıkları ve kadın doğum alanında verdiği kaliteli hizmetlerle adından söz ettiren mono sağlık, başarılı, tecrübeli, eğitimli ve bilinçli uzmanlarla çalışmaktadır. Danışanlarının ruh ve beden sağlığına bir bütün olarak değer veren merkez, % 100 çözüm odaklı hizmet vermektedir. Doğru teknikler, kaliteli medikal ürünler ve uzman kadrosu ile hataya yer vermeden, anatomiye uygun bütünlük sağlamaktadır.

Estetik konusunda üstün başarılara imza atan mono sağlık, meme estetiği için sektörde en çok tercih edilen merkezdir. Danışanların rahatsız oldukları konuyu tespit edip doğru uygulamayı seçebilen ve karşılıklı iletişime önem veren merkez İzmir' de hizmet vermektedir.

Meme Dikleştirme Estetiği

Meme sarkması olan ya da meme şeklinden memnun olmayanların ilk tercih ettiği merkezdir. Memeye silikon protez yerleştirilerek yapılan estetiğinde gerek duyulursa meme derisi ve meme dokusu da operasyona dahil edilir. Bu süreci belirleyecek olan danışanın meme proporsiyonu, ne istediği ve anatomik yapısıdır. Bu konuda hassas analizler yapan uzmanlar, en uygun işlemi belirliyor ve danışanla durumu paylaşıyor. Genellikle en fala 4 saat süren operasyon genel anestezi altında yapılmaktadır. Kontrollü muayene ve yine kontrollü taburcu sağlanmaktadır.

Meme Büyütme Estetiği

Meme konusunda yaşanan bir estetik kaygı da memelerin küçük olmasıdır. Bu durumdan rahatsız olan danışanların meme büyütme estetiği de diğer estetik işlemlerle benzer kurallar içermektedir. Uygun işlem belirlenir ve uygulamada protez ya da kişinin kendi yağı kullanılır. Uzmanların yaptığı inceleme ile kişiden alınan yağ dokusu meme dokusuna enjekte edilebilmektedir. Bu konuda deneyimli olan uzman doktorlar, mono sağlık merkezinde hizmet vermektedir.

Meme Küçültme Estetiği

Mono sağlık merkezi estetik kaygısı olan ve sağlık şartları uygun olan herkesin güvenle tercih edebileceği bir kurumdur. Doktorlarından estetisyenlerine, uzmanlarından danışmanlarına kadar profesyonel bir kadro ile çalışmaktadırlar. estetiği konusunda da en çok tercih edilen merkezler arasındadır.

Meme küçültme işlemleri diğer uygulamalara göre biraz daha elzem olabilmektedir. Özellikle sırt ve omuzlara aşırı yük olan iri memeleri birçok sağlık problemini de beraberinde getirmektedir. Danışanlarının bu sorunlarını dikkate alarak anatomik yapısına en uygun şekilde memeye sahip olması sağlanmaktadır. Uygulamadan sonra da kontrolleri dikkatli bir şekilde yapan merkez, danışanlarının her türlü soru ve sorunlarını da cevaplamaktadır.

Daha Fazlası İçin Ziyaret Edin:

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45