Kedi Aksesuarı Seçmenin Püf Noktaları

Güncel 30.03.2018, 11:11
Kedi Aksesuarı Seçmenin Püf Noktaları

Kedi sahiplenmeyi düşünüyorsanız, evcil hayvanınızın sağlığına özen göstermeli, onun ihtiyacı olan tüm aksesuarları satın almalısınız. Kedinizin beslenmesi, temizliği, aksesuarları ve temel ihtiyaçlarını gidermenin yanı sıra aşılarını yaptıracağınız, gerekli durumda tedaviye götüreceğiniz bir veteriner de belirlemelisiniz. Kedinizin ihtiyacı olabilecek ürünlerinin başında kuru mamalar ve konserve mamalar, wc ürünleri, kedi tasması, kedi yatağı, tırmalama tahtası, kedi ödülleri, kedi taşıma çantası,oyuncaklar ve aksesuarlar yer almaktadır.

Temel kedi aksesuarları

Kediler miskinlik yapmayı çok sever. Kediniz günün büyük bir bölümünü uyuyarak geçireceğinden, kendini rahat ve güvende hissederek uyuyabileceği bir kedi yatağı almanız gerekir. Kedilerin bir diğer temel ihtiyacı da tuvalet ihtiyacıdır. Kediniz bu ihtiyacını ev içinde gidereceği için, ona bir kedi tuvaleti satın almalısınız. Eğer kedinizle birlikte seyahat ediyorsanız, kedinizi taşımak için bir de seyahat çantası edinmelisiniz. Kedinizin sokağa çıkmasına izin verecekseniz, ona bir kedi tasması takmanız da kaybolmaması adına fayda sağlayacaktır.

Kediniz için alışveriş yaparken listenize onu eğlendirecek ve hareketlendirecek kedi oyuncakları da eklemelisiniz. Örneğin zıplayan bir top, oyuncak balık oltası ya da kediler için hazırlanmış çeşitli oyuncaklar ile kedinizi mutlu edebilir, onunla birlikte oyunlar oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Kediniz ile oynayacağınız oyunlar, onun egzersiz yapmasında ve aranızdaki ilişkinin güçlenmesinde de etkilidir.

İlk defa kedi sahipleniyorsanız ya da bir kedi sahibiyseniz ve onunla daha yakından ilgilenmek istiyorsanız, sevimli dostunuzun ihtiyaç duyabileceği kuru mama ve konserve mama çeşitlerini, besin takviyelerini, kedi oyuncaklarını ve diğer tüm kedi aksesuarlarını online petshop marketi Petza.com.tr’de bulabilirsiniz. Hem sunduğu ürünlerin kalitesi hem de güvenilirliği ile Petza’da, kolay ödeme seçeneklerinden faydalanarak keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz.

Kedinizin ihtiyacı olabilecek kuru mamalar ve konserve mamalar, wc ürünleri, kedi tasması, kedi yatağı, tırmalama tahtası, kedi ödülleri, kedi taşıma çantası, oyuncaklar ve aksesuarları online petshop marketi https://petza.com.tr web sitesinde bulabilirsiniz. Petza’da birçok markaya ait kaliteli evcil hayvan ürünleri bulabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39