banner333

banner309

Kapalı Elbise Modelleri

Kapalı Elbise Modelleri

Güncel 21.05.2017, 22:28
Kapalı Elbise Modelleri
banner400

Şık bayanların tercihi güpür detaylı elbise modelleri mor, siyah, haki, saks, bordo, lacivert gibi sezonun moda renklerinde tesettürlü bayanlara sunulmaktadır. Kapalı elbise modelleri bedeninize göre sitemizde yer alıyor. Zerafeti ile dikkat çeken bayanlara sunulan elbise modellerinde gül kemeri detayları da sunulmaktadır.

Sezon Trendlerinde Elbiseler

Haki, mürdüm, siyah renklerinde tasarlanan elbiselerin kemer kısımlarında bütünleyici renklerde güller kullanılmaktadır. Beğendiğiniz elbiselerin üzerine geldiğinizde ise bulunan bedenler yer almaktadır. Kaliteli modelleri ayağınıza getiren sitemizde elbiseler tarzları ile de dikkatleri çekiyor. Kapalı elbise modelleri tüm zevklere uygun olarak sitemizde sunuluyor. Göğüs kısmı pullu, dantelli şifon abiye elbiselerimiz mürdüm, pudra, siyah renklerinde tasarlanmaktadır.

Bütçenize Uygun Elbise

Uygun fiyatlara sunulan elbise modellerimiz yediden yetmişe herkese hitap ediyor. Yakası güllü moda renklerde oluşturulan elbise modellerinde zümrüt, fuşya renklerde elbiseler sitemizde bulunuyor. Kapalı elbise modelleri sezon trendlerine uygun olup sitemizde yer almaktadır. Kaliteli kumaşlardan üretilen elbiseler oldukça şık. Modellerimizi görmek için www.markatesettur.com sitemizi ziyaret etmeniz yeterli.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46