banner333

banner309

Gümüşhane Teröre Karşı!

10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da meydana gelen hain saldırı; 38 vatan evladını şehit etmiştir. Saldırı polislerimize değil; Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Yüce Türk Milletine yapılmıştır.

Güncel 12.12.2016, 20:11
Gümüşhane Teröre Karşı!
banner400

GÜMÜŞHANE TERÖRE KARŞI TEK SES… TEK YÜREK…

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır.

Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Şair bu mısraları bugünleri düşünerek söylemiştir.

Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım, Sayın Garnizon Komutanım, Sayın Başsavcım, Sayın Rektörüm, Sayın Emniyet Müdürüm, Siyasi Partilerimizin Değerli Başkanları ve Mensupları, Bütün Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkanları ve Mensupları, Değerli Hemşerilerim, Kıymetli Basın Mensupları; sizleri ezan aşkıyla, albayrak aşkıyla,vatan aşkıyla sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Bu bildiriyi bütün Siyasi Partilerimizle, Sendikalarımızla, Meslek Odalarımızla, Vakıflarımızla, Derneklerimizle, Kamu ve Özel Sektör Kurumlarımızla beraber hazırladığımızı bilmenizi isterim.

Vatan şairimiz Mehmet Akif ERSOY diyor ki;

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın;

Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.

Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın...

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

Bugün bu sorumluluk bilinciyle, bizlerde

Şiran İlçemizle buradayız… Kelkit İlçemizle buradayız…

Köse İlçemizle buradayız… Torul İlçemizle buradayız….

Kürtün İlçemizle buradayız…

Analarımızla, Bacılarımızla, Gençlerimizle, Kardeşlerimizle buradayız Hep birlikte Gümüşhane’yiz hep birlikte Türkiye’yiz!
 

GÜMÜŞHANE TERÖRE KARŞI TEK SES… TEK YÜREK

YÜRÜYÜŞ BİLDİRİSİNİ SİZLER ADINA OKUYACAĞIM

Ne idüğü belirsiz birkaç soysuzun bu ülkeyi ve Yüce TÜRK MİLLETİNİ yıldıracaklarını zannetmeleri kadar aptalca bir durum olamaz.

10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da meydana gelen hain saldırı; 38 vatan evladını şehit etmiştir. Saldırı polislerimize değil; Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Yüce Türk Milletine yapılmıştır.

Bu it sürüleri döktükleri kanda boğulacaklardır. Bu tür eylemlerle bizleri korkutacaklarını zanneden bu alçaklar, Türk Milletinin geçmişinden habersizdirler. Bu Millet tarihte nice hain saldırılara göğüs germiş ve bu kökü artık nerde olduğu belli olan maşalara gereken cevabı vermiştir; vermeye de devam edecektir. Bundan bütün milletimiz emin olmalıdır.

Bu kan emici soysuzların gerek iç, gerekse dış destekçileri şunu iyi bilmelidir ki; bu millet tarihi süreç içerisinde nice zalimleri gerektiği şekilde cezalandırmıştır. Bunları da cezalandıracak kudret ve kuvvete sahiptir.

Bu tür hain saldırılar karşısında milletimizin daha içtenlikle ve samimi bir şekilde kenetleneceğine olan inancımızı yüksek sesle haykırmak istiyoruz. Sesimizi bütün vatan hainleri, onların iç ve dış destekçileri duysun istiyoruz.

Hiçbir kutsalı tanımayan bu vatan ve millet düşmanları bu milletin birliğine, dirliğine kastetmeye çalışırken kendilerinin kime hizmet ettiğini bilmeyecek kadar ahmak olduklarının farkında değiller mi?

Bu tür kalleşçe saldırılar bu milletin bir olmasını, iri olmasını diri olmasını ve dimdik ayakta olmasını engelleyemez. Gümüşhane de yaşayan bütün vatandaşlar olarak; bu tür hain eylemlere asla geçit vermeyeceğiz. Türk milleti olarak bayrağımızı, vatanımızı, milletimizi canı pahasına savunan güvenlik güçlerimizin her zaman yanlarında olacağımızı bütün dünya duysun.

Bu soyu bozuk, sütü bozuk vatan hainlerinin bu ülkeyi parçalamaya dönük eylemlerini şiddetle, nefretle ve esefle kınıyoruz.

Geçmişte defalarca canlı bomba eylemlerine girişen ve masum insanları katleden PKK, DEAŞ, ve FETÖ gibi kanlı terör örgütleri ve adı her ne olursa olsun uzantıları gerekli cevabı misliyle alacak;Türk Milletinin güçlü iradesi altında ezilerek yaptıklarına pişman olacaklardır.

Milletimizin ayranı kabarmış, bıçak kemiğe dayanmıştır. Devletimiz ve emniyet güçlerimiz gerekeni yapacaklardır.Bizlerde Gümüşhane olarak devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu buradan hep beraber haykırıyoruz.

15 Temmuz darbesini mezara gömdüğümüz gibi, bütün teröristleri de mezara gömeceğiz.


 


 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile 10 Aralıkta İstanbul’da, 15 Temmuz’da Türkiye’mizin değişik yerlerinde; bütün geçmiş zamanlarda da vatanı için can veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine sabr-ı cemil diliyoruz.

Yine kanlarını bu vatan için sebil eden gazilerimize de sağlık; esenlik temenni ederek, bütün şehitlerimizin aziz hatıraları önünde bir kere daha saygıyla eğiliyoruz.

Bütün dünya duysun!

Yüce Mevla şahit olsun ki bu bayrak inmeyecek, bu ezan dinmeyecek. Bütün dünya bunu böyle bilsin.


 

YÜCE MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN….


 

Sağ olun, var olun, Allaha emanet olun,

Gümüşhane Adına

İsmail AKÇAY


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09