banner333

banner309

Futbol Ayakkabıları Kramponların Özellikleri Neler?

Futbol Ayakkabıları Kramponların Özellikleri Neler?

Güncel 27.03.2016, 18:12 18.04.2016, 15:13
Futbol Ayakkabıları Kramponların Özellikleri Neler?
banner400
 Futbol oyuncularında ayakkabı seçimi çok önemli. Krampon ayak rahatlığını sağlar ve hız ile birlikte çevikliği getirir. Oynanacak zemine göre seçim yapılmalı. Tek parçadan oluşan modeller özellikle sert yüzeyler için tasarlanır. Standart olanlarda 16 kauçuk çivi bulunur. Mükemmel tutuşu sayesinde rahat bir oyun.

Tabanı Değişen Çivili Krampon Ayakkabılar

Yumuşak ve ıslak yüzeylerde rahatlıkla kullanılan krampon sağlam yapısı ile sizlerin tüm ihtiyacınıza yönelik. Değişen hava koşullarına uyum sağlar. Sık sık değişen çivi yapıları ise özellikle kullanıcının rahat etmesini sağlar. Ziftlenmiş saha için uygundur. Kauçuk tabanı zor aşınır. Suni çimlerde de kullanılır.

Krampon Kullanım Alanları

Donmuş sahalarda, suni çimler ve asfaltta rahatlıkla kullanılır. Rahat bir kullanıma sahiptir. Günlük kullanım için uygun. Sert yüzeylerde de rahatlıkla kullanılır. Hafif özelliği ize özellikle sizleri rahat ettirir. Oyuncuların isteğine göre farklı kesim tipleri bulunur. Oyuncuların ayak bileğini koruma amaçlı tasarlanmış özel modeller.

Modern tasarımlar ve farklı renk seçenekleri ile daha rahat spor ayakkabı modelleri. Sizlere özel avantajlı fiyatlar. http://www.bilio.com/krampon-c4437 futbolu hangi zeminde oynayacaksanız ona göre seçimi doğru şekilde yapın. Kauçuk bir taban her zaman iyi bir seçim. Deri ya da sentetik farklı modelleri olan kramponlar ile her zaman rahatlığı hedefleyin. Çıkarılabilir çivileri olması ise özellikle farklı yüzeylerde kullanmanız için tasarlanmış özel modeller. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09