En Şık 10 Pırlanta Kolye Modeli

En Şık 10 Pırlanta Kolye Modeli

Güncel 01.08.2016, 23:03 01.08.2016, 23:14
En Şık 10 Pırlanta Kolye Modeli
En Şık 10 Pırlanta Kolye Modeli



Bayanların en değerli aksesuarları olarak bilinen kolyeler şimdilerde değerli taşlarla bezenmiş olarak karşımıza çıktıkları için daha bir farklı bir havaya sahiptirler. Daha çok zincirli olarak ve hem renkli hem de sade taşlara sahip olmaları da ayrı bir avantajdır diyebiliriz.



Sadece beyaz değil aynı zamanda sarı serisinde kullanıldığı zincir halka detaylı pırlanta Kolyeucunda istediğiniz simgeyi kolaylıkla kullanabilmektesiniz. Dilerseniz bir harf dilerseniz de bir isim dahi gayet güzel olacaktır.



Ancak vazgeçilmezler arasında yer alan tek bir taştan oluşan bu muhteşem çalışmada yine bayanlar için özel olarak tasarlanmıştır. Halka geçmeli zincir kalın bir kolye ucunda geniş taşları ile bir muhteşemdir diyebiliriz.



Sonsuzluk olarak bilinen bu kolye ise şekil itibari ile yan 8 harfini oluşturmakta ve diğer açıdan da iki halkanın birleşimi gibi görünmektedir. Farklı bir çalışması ile karşımıza çıkarak göz kamaştırmaya devam etmektedir.



İlle de nazar boncuklu olsun isterseniz sade bir ince zincir ucunda takılı olan mavi taşlı nazar boncuğu ile diğer zincir kenarlarındaki farklı şekillerle de çok farklı bir konsept oluşturabilirsiniz.



Takım olamayan ve tek başına bile gözleri üzerinde toplamayı başaran siyah zümrüt taşlarından oluşan bu gerdanlık pırlanta kolye modeli ise Pırlanta taşlarla etrafı dönecek şekilde dizilerek sizlerin huzuruna sunulmuştur.  



Hayata her zaman farklı açıdan bakanlar için düşünülmüş bu model ise yaprak serisi adı altında tasarlanmış ve yapılmıştır. Bayanların boynunda durabilecek en özel parça olarak bilinmektedir.



Sadece taşı ile değil duruşu ile de kendinden söz ettirmeyi başaran bu ametist taşlı kolye ise son yıların en çok tercih edilenleri arasındadır. İncecik bir zincir ve ucunda kocaman bir taş sayesinde güzel bir koleksiyon olabilir.



Fantezi kolyenin diğer bir duruşu da kuşkusuz ki birkaç renkli taştan oluşan çalışma olarak bilinmektedir. Özellikleri saymakla bitmeyeceği için yaprak görünümünü de yansıtabilir durumdadır. Mor, mavi ve turuncu ana renkleridir diyebiliriz.



Renklerin önemi kimilerine göre büyüyünce de değişmediği için pembe rengin ayrıcalıkları da bir o kadar fazladır diyebiliriz. Damla serisinin bir diğer versiyonu olarak karşımıza çıkmayı başarmış ve gönülleri fethetmeyi sağlamıştır.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38