banner333

banner309

Düğün Dansı Nasıl Yapılır?

Düğün Dansı Nasıl Yapılır?

Güncel 27.03.2016, 18:04 18.04.2016, 15:13
Düğün Dansı Nasıl Yapılır?
banner400
 Düğün gününüz yaklaşmaya başladığı zaman koşuşturmacanız içerisinde bazı noktaları gözden kaçırmaya başlayabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken nokta düğün dansınızın ne şekilde olacağı olmalıdır. Bu detayı gözden kaçırdığınız zaman eşiniz ile yapacağınız en özel dansınızı sevdiklerinizin önünde yapabilme şansını kaçırmış olursunuz. Bu noktada daha az zaman harcayarak profesyonel bir şekilde dans figürleri öğrenmek istiyorsanız dans kursları sizler için ideal olacaktır.

Kurslara gittiğiniz zaman size ilk önce şarkı seçimleriniz hakkında ufak tüyolar verilir. Düğün mekanı ve gelinlik modeliniz hakkında da eğitmenlerinize ufak bilgiler verdikten sonra eşiniz ile yapacağınız ilk dansınız için çalışmalar başlatılır. İlk önce ortaya size uygun bir koreografi çıkartılır. Daha sonra dans hareketlerinizi tek tek eğitmeniniz tarafından uygulamalı olarak yapmaya başlayabilirsiniz.

Dans Müziği Nasıl Seçilmeli?

Dans müziğinizin seçiminde ise tamamen kendi zevklerinize uygun hareket etmek yerine dans hocalarınızı dinleyerek ortak bir noktada buluşma yolunu tercih etmelisiniz. Farkında olmadan ritmi oldukça yüksek ve değişken bir şarkıyı sadece sevdiğiniz için severseniz düğününüzde yapacağınız ilk dansınızı daha da zorlaştırabilirsiniz.

Düğün dansınızı yaparken nasıl rahat hissedebileceğinizi, mekana nasıl ayak uydurabileceğinizi ve doğru şarkı seçiminin nasıl yapılabileceğini merak ediyorsanız dans kursları olarak hizmet vermekte olan yerlere başvurabilirsiniz.

Düğün yapmak üzere olanların uğrak adresi olan Düğün Mevsimi adlı sayfanın http://dugunmevsimi.com/dans-kurslari adresini ziyaret ederek dans kursu hizmeti veren firmalara ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39