Çatı ve cephe kaplama sistemlerinde polikarbon levhalar

Çatı ve cephe kaplama sistemlerinde polikarbon levhalar

Güncel 30.08.2016, 15:15 30.08.2016, 15:16
Çatı ve cephe kaplama sistemlerinde polikarbon levhalar
Yaşam alanlarında dekoratif uygulamalara yer veren ve estetik bir görünüm sağlayan yapı malzemeleri son yıllar mimari tasarımların öncelikli tercihleri arasında yerini almaktadır. Dekoratif görünüm ve mimari tasarımların yanı sıra konforlu kullanım imkanı ile de enerji tasarrufuna imkan tanıyan www.zetyapi.com.tr polikarbon levha ve çeşitleri çatı ve cephe kaplamalarında mükemmel bir ışık geçirme özelliğiyle güneşin zararlı ışınlarını alarak iç mekana doğal bir aydınlatma sağlayabilmektedir.



Isıtma soğutma, aydınlatma ve sifonik sistemlerinde doğaya zarar vermeden enerji maliyetlerini minimum düzeye indiren uygulamalar sayesinde hem şık ve estetik mekanlar oluşturulabilmekte hem de enerji tasarrufu sağlanabilmektedir. Diğer kaplama malzemelerine göre hafifliğiyle de kolay uygulanabilirliğini ön plana çıkaran yapı malzemeleri uzun yıllar dayanım gösterecek kalitesiyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır.



Hava koşullarında yağmur etkenine karşı yüzeyde su birikintisi yapmayan malzemeler yağmur sularını herhangi bir eğime ihtiyaç duymadan oluk veya çatılardan tahliyesini kolaylaştırabilmektedir. Bu sayede su birikintilerinin oluşturabileceği deformasyon veya sarkmaların da önüne rahatlıkla geçilebilir. Ayrıca duman tahliye sistemiyle koruma sağlandığı yaşam alanlarında olası bir yangın durumunda otomatik olarak açılan sistem temiz hava girişine imkan tanıdığı gibi günlük havalandırma ihtyiaçlarını da kolay ve pratik bir şekilde gidermenizi sağlar. Güvenli kullanımlar için gerekli koruma sistemlerinde maksimum güneş ışığı geçirgenliği ve konforlu kullanımı ile tercih edeceğiniz polikarbon levhalar yaşam alanlarında sağlıklı bir kullanım sağlayacaktır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09