Bebek Kanguru

Güncel 18.04.2018, 11:22 25.06.2019, 16:39
Bebek Kanguru

Anne adaylarının ve tecrübeli annelerin listesinde olan en önemli araçlardan biri bebek kangurularıdır. Bebek kanguruları, özellikle erken bebeklik dönemlerinde annelerin ihtiyaç duydukları en önemli taşıma malzemelerinden biridir. Özellikle dışarıda kullanılan bebek kanguruları her yerde kullanım için rahat bir üründür. Günlük hayatınızda bebeğiniz ile birlikte hayatınızı kolaylaştırmak istiyorsanız, mutlaka bebek kangurusu edinmelisiniz. 

Özellikle bebekleri çok ağlayan ve sürekli anne kucağında olmak isteyen anneler için bebek kanguruları oldukça avantajlıdır. Anne bu kangurular sayesinde hem tüm işlerini yapabilecek hem de bebeğini kucağından bırakmayacaktır. Böylece çocuğunuz ağlamadan rahat bir şekilde taşımanız da mümkündür. Böylece hem günlük işleriniz aksamayacak hem de bebeğinizi güven içinde taşıyabileceksiniz. 

Bebek Kanguru Çeşitleri  

Annelerin kullanmaları gereken  çeşitleri arasında ergonomik kanguru modelleri bulunmaktadır. Ergonomik bebek kanguru çeşitleri diğer kanguru modellerine göre daha pahalı olmasına karşın, bebeğinizin sağlığı açısından bu kanguru modelini seçmeniz önemlidir. Ergonomik bebek kanguru çeşitleri sayesinde bebeğinizin oturuş pozisyonunu daha sağlıklı bir şekilde ayarlamanız mümkün olacaktır. Bebeğinizin sağlığı açısından uzun süreli kullanacağınız bu kanguruların kalitesi oldukça önemlidir. 

Ergonomik bebek kanguruları çeşitlerinde, bebek poposu üzerinde oturduğundan dolayı diğer organlarına yük binmeyecektir. Hemde annelerin bel ve omuzlarına da bu sayede aşırı yük binmeyecektir. Böylece annelerin ileride yaşayabileceği kronik sırt ve bel ağrılarının, fıtık gibi hastalıkların önüne geçilmiş olunur. Bundan dolayı erken dönemde böyle bir problemle karşılaşmamak için önüne geçmelisiniz. 

Bebek Kanguru Fiyatları 

Piyasada birçok bebek kanguru çeşitleri bulunmaktadır. Birçok modeli bulunan bebek kangurularının fiyatları da birbirinden farklıdır. Her bütçeye uygun bebek kanguruları bulunmakla beraber, kendi sağlığınız ve tabi bebeğinizin sağlığı açısından kaliteli bir bebek kangurusu almaya özen göstermelisiniz. Böylece uzun vadede bebeğinizin sağlığı açısından kaliteli bir bebek kangurusu almanız doğru olacaktır.  

Bebek kanguru fiyatlarına baktığımızda 25 TL ile 200 TL arasında birçok kanguru modeli bulunmaktadır. Bundan dolayı bütçenize uygun bebek kangurusu bulmak zor olmayacaktır. Sizde bebeğinizin cinsiyetini göz önünde bulundurarak birbirinden farklı dilediğiniz kanguru modelini   sitesi üzerinden alabilirsiniz.   

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46