banner333

banner309

Ziya Doğan’dan Beklenen Açıklama Geldi

Gümüşhanespor’a son anda imza atmaktan vazgeçen hemşerimiz Ziya Doğan Gümüşhane kamuoyuna açıklama yaptı.

Gümüşhanespor 02.02.2018, 14:14 02.02.2018, 14:21
Ziya Doğan’dan Beklenen Açıklama Geldi
banner400

Sevgili Gümüşhane kamuoyu dikkatine

Bildiğiniz gibi memleketimin takımı ve ortak değeri Gümüşhane spor'dan teklif aldım. Hiç düşünmeden evet dedim. Bazılarının bahsettiği gibi parasal konuda hiçbir koşul ileri sürmeden gerekirse para almadan çalışırım dedim. Başkanın kendisi bir rakam belirledi, bende tamam dedim. Bana sunulan ücret başka kulüplerin verdiğinin 3/1'i bile değildi, buna rağmen kabul ettim.
Şimdi çok kısaca kendi fikrimi açıklayacağım: Gümüşhanespor kulüp başkanı sayın Kaya Büyükbayraktar ile takımla ilgili yaptığım görüşmelerde bana çok samimi olarak bazı bilgiler verdi, keşke sezon başı gelseydin, bu ortamda gelmenin bazı sıkıntıları beraber getireceğini bildirdi. Sayın Vali ile yaptığı telefon görüşmesi sonunda beni aradı, Sayın Valimde senin gelmeni çok istiyor hocam gelmen lazım dedi, ve artık gitmem kaçınılmaz oldu. Daha sonra bildiğiniz gibi takımın Konya Selçuklu ile oynayacağı maç için kampa gittim fakat gördüğüm tablo karşısında başkanın hala bu konuda sıkıntılarının devam ettiğini gördüm, aynı yerde bulunduğumuz oyuncularla beni tanıştırma girişiminde bile bulunmayışı bu kanaatimi güçlendirdi. Sevgili Gümüşhaneliler çok üzgünüm sizlerden ricam Gümüşhanespor'un bünyesinde toparlanın gelen hocaya ve yönetim kuruluna en iyi desteği verin, bu Gümüşhanesporu bir üst lige taşıyın. Şahıslar gelip geçicidir, kalıcı olan camialardır ben Gümüşhane'yi dışarıdan sevmeye devam edeceğim, sakın böyle 1-2 şeye kızıpta gelmekten vazgeçti demeyin, çok sağlıksız bir ortam gördüm o yüzden yokum. Çok detaylara girmiyorum Gümüşhane spor'un en kısa sürede kurumsallaşması dileği ile tüm Gümüşhanelileri saygı ile selamlıyorum.

Ziya Doğan

Yorumlar (6)
Osman kaya 6 yıl önce
Sayın hocanın açıklamadı bende büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır ve hocaya olan inancım ve güvenim sarsılmıştır.
Hiç aydınlatıcı bir açıklama olmamıştır eğer başkan ve yönetim size tam yetki vermişse kalıp sağlıksız dediğiniz ortamı sağlıklı hale getirmeniz gerekirdi sizden beklenen ve size yakışan budur. Olmadı hocam olmadı sizde elinizi taşın altına sokmadınız.
Ramazan Doğan 6 yıl önce
Hocam aynı soy ismi taşıyoruz bu yorgan bizimse pireyi boğarak öldürseydin keşke olmadı hacam
ahmet 6 yıl önce
ziya doğan'ı ne havalanında karşılamışlar ne de ilgilenmişler, kendi memleketinde kendini yabancı gibi hissetmiş, çok büyük ayıp edilmiş hemşehrimiz ziya hoca'ya. boş boş konuşmayın ziya hoca haklı.
Ümit Ucan 6 yıl önce
ziya hocaya sahip çıkılsın,başkanımızında bu sorunu çözmesini bekliyoruz.herşey gümüşhane'miz içindir,hayalim memleketim'de görev alabilmekti her zaman ! i̇nsAllah bir gün olur.saygılar,selamlar gurbet'ten
Tozkeli 6 yıl önce
ziya hocamız karakterli ve memleketimizin gururudur,ona sahip çıkmalı ve başkanımızında bu olayı detaylı bir araştırma sonucunda şahsi olmadan gümüşhane'mize yakışan bir şekilde yaklaşmasını umarım.gurbetten selamlar gümüşhane'm
Adem Osmanoğlu 6 yıl önce
Hoca en azından bu açıklamayı yaptı klüp yönetimi çıkıp durum bundan ibarettir diye bir açıklama yapmadı.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59