banner333

banner309

‘Taraftarımız galeyana gelmesin’

TFF 2.lig, Beyaz grubun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor’un teknik direktörü Ahmet Yıldırım, Şanlıurfaspor karşısında son dakikalarda da olsa kazanmayı başardıklarını belirterek alınan 3 puanda emeği geçen tüm oyuncularını canı gönülden tebrik etti.

Gümüşhanespor 04.12.2017, 14:45
‘Taraftarımız galeyana gelmesin’
banner400

Galibiyetin önemli olduğunu ancak mücadele eden rakibe fazla pozisyon vermeyen bir takım hüviyetini sahaya yansıtmanın daha da önemli olduğunun altını çizen Yıldırım, karşılaşma sırası ve sonrasında yaşanan olaylar ile ilgili olarak taraftarı sağduyuya davet etti.

“Taraftarımız galeyana gelip bu tür taşkınlıklara izin vermesinler, bizim onlara ihtiyacımız var”

Gümüşhanespor’un geçtiğimiz sezon Ankaragücü’nün 7 puan önündeyken şampiyonluğu kaybettiğini hatırlatan Yıldırım, “Buradaki Ankaragücü taraftarının ortalığı karıştırmasından dolayı Gümüşhanespor ceza aldı. Daha sonra yaşanan süreci herkes biliyor. Benim taraftarlarımızdan ricam, takımımızı sonuna kadar coşkuyla desteklesinler, ancak galeyana gelip bu tür taşkınlıklara izin vermesinler. Bizim onlara ihtiyacımız var. Bu maç bitti, kazandık. Bundan sonra daha önemli maçlarımız var. Özellikle Altay maçı. Seyircimize ihtiyacımız var. Gaza gelip sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden ceza almayalım. O yüzden lütfen herkesten ricam, sahaya bir şey atmayalım. Bu takıma, bu çocuklara inansınlar. Taraftarımızın coşkulu desteğiyle bu sahada zaten her maçı kazanacak yetenekteler. Tıpkı bugün olduğu gibi” dedi.

“Kazandık ve mutluyuz, artık yolumuza bakarak devam edeceğiz”

Şanlıurfa karşılaşmasını da değerlendiren Yıldırım, “Rakibimizin önde çok çabuk oyuncuları vardı ve bu nedenle ilk yarıda biraz tutuk görüntü verdik. Her ne kadar aldığımız önlemler ile çok fazla pas yapamadıysalar da kenarlara uzun top attıklarında biz mecburen geriye çekilmek zorunda kaldık. Liderlik avantajımız olduğundan dolayı oynamalarına müsaade ettik. İkinci yarıda tam tersi biz çıkarız diye düşündük ve nitekim öylede oldu. Hem orta saha oyuncuları ve hem kenar oyuncuları pozisyon bulamayınca demoralize oldu. Düşündüğümüz ve planladığımız bir şekilde. Karşılaşma berabere de bitebilirdi ama sonuçta rakibe çok fazla bir pozisyon vermedik. Kazandık ve mutluyuz. Artık yolumuza bakarak devam edeceğiz” diye konuştu.

Şahin Öztürk


 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38