banner333

banner309

Taraftardan PFDK'ya Büyük Öfke

Gümüşhanesporlu taraftarlar, PFDK tarafından Kulüp başkanı İdris Çimen'e verilen cezalara büyük tepki gösterdiler.

Gümüşhanespor 04.04.2014, 12:45 04.04.2014, 12:47
Taraftardan PFDK'ya Büyük Öfke
banner400
 Gümüşhanespor taraftar platfotmu Gümüşhanespor Kulübü Başkanı İdris Çimen’e 180 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası kesen TTF’ye yayınladığı basın açıklamasıyla sert tepki gösterdi.


Açıklama da şöyle denildi:


“Bu temsilcilerin raporu, yalan makinesini bile deliye döndürür”


Geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Gümüşhanespor - Göztepe maçı ile ilgili olarak, PFDK tarafından 3 Nisan 2014 perşembe günü yapılan toplantıda;
“Gümüşhanespor kulübü başkanı İdris Çimen'in, 29.03.2014 tarihinde oynanan Gümüşhanespor - Göztepe A.Ş. Spor Toto 2. lig beyaz grup müsabakasında, müsabaka hakemine ve temsilcilerine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 180 gün hak mahrumiyeti ve 30.000.-tl para cezası ile cezalandırılmasına,” şeklinde karar alınmıştır.


Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, Gümüşhanespor kulübü başkanı İdris Çimen, Türkiye liglerinde bulunan kulüp başkanları içinde en beyefendi, en misafirperver başkanı olmaya aday bir başkandır. Aynı şekilde Gümüşhane insanı da Gümüşhane’ye gelen rakip takımları ve taraftarlarını en misafirperver bir şekilde ağırlamakta ve hiç bir olaya sebebiyet vermeyecek şekilde maç bitiminde uğurlamaktadır.


Türkiye liglerinde, bir çok kulüp başkanı hakem soyunma odalarını basmakta, hakemlere saha içinde en ağır hakaretlerde bulunulmakta ancak ceza vermemek için raporlar değiştirilmekte iken, Göztepe –Gümüşhane maçında maçtan yarım saat önce maç temsilcisinin, Gümüşhanespor yöneticisine yakasında kendini tanıtan kart olmasına rağmen ağır hakaretlerde bulunması ve küçük düşürücü sözler söylemesi üzerine olaya müdahale eden İdris Çimen’e de küçümseyici, hakarete varan ifadeler kullanan temsilci haddini aşmıştır.


Hiçbir TFF temsilcisi bir kulüp başkanına hakaret edemez, küçük düşürücü ifadeler kullanamaz. Gümüşhanespor kulübü başkanı Gümüşhaneyi temsil eden birisidir. Gümüşhanespor başkanına yapılan iftira, Gümüşhane halkına yapılmıştır. Gümüşhanespor -Göztepe maçında yaşananlara yüzlerce Gümüşhanespor taraftarı şahittir. İki tane temsilcinin baştan aşağı yalan raporlar ile alınan kararın hiç bir değeri yoktur.


Gümüşhanespor başkanı temsilcilerin tüm tahriklerine rağmen taraftarları ve diğer yöneticileri sükunete davet etmiştir. TFF tarafından belki de bu hareketine faır play ödülü verilmesi gerekirken 180 gün hak mahrumiyeti ve 30.000 TL cezanın izahı olamaz.


Yalanlarla dolu raporla Gümüşhanespor başkanına en ağır cezayı aldırmak için ellerinden geleni ardına koymayan ve yalan raporla PFDK’yı yönlendiren bu iki temsilciyi bizler taraftar olarak Allaha havale ediyoruz.'

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11