banner333

banner309

Taraftar Burada , Biletler Nerede ?

4 Kasım cumartesi günü Pendik Stadında oynanan Spor Toto Beyaz Grup karşılaşması Pendikspor-Gümüşhanespor maçında, maçtan stad dışında yaşananlar gündeme oturdu.

Gümüşhanespor 05.11.2017, 15:26 06.11.2017, 08:44
Taraftar Burada , Biletler Nerede ?
banner400

Stad dışında yaşananlar ile ilgili açıklamada bulunan Gümüşhanespor Taraftarlar Birliği , Pendikspor kulübünü Türkiye Futbol Federasyonuna şikayet etti.

Açıklama şu şekilde:

4 Kasım cumartesi günü Pendik Stadında oynanacak olan  Pendikspor-Gümüşhanespor maçı için deplaman taraftarı için ayrılan 125 kişilik bilet  dışında 350 kişi alan deplasman tribününe ilave bilet talebinde bulunduk.Bu ricayı Pendikte yaşayan binlerce Gümüşhanelinin hatırına Pendik Belediyesinde meclis üyesi olan Pendikspor Kulübü başkanı Şerafettin Taştan’a bulunduk.

Ama maç günü gelin görün ki ilave yer talebini bırakın 125 kişi dahi stada giriş yapamadı.Sabah 10.00 da stada gelen taraftarlar bilet bitti cevabı ile karşılaştı.Ne bilet satış kulübesinde, ne de çevrede tek bir yetkili açıklama yapmadı.Tek söylenen bilet yok cevabı idi.Bilet almak için gelen 150 kişiye yakın insan içinde bir Allahın kulunda bilet yokken bu biletler kime   , nasıl satıldı ?Gelen bilgiler toplu olarak birilerine verildiği şeklinde oldu ancak kimse net cevap veremedi.

İlerleyen saatlerde stad çevresinde 10 TL lik biletleri 30- 50 TL den satmaya çalışan karaborsacılar türedi. Emniyet Yetkilileri bu karaborsacıları takip etmek yerine Gümüşhane taraftarlarını stad çevresinden uzaklaştırmaya çalıştı.Karaborsacılara kovalamak yine Gümüşhanelilere düştü.

Pendik stadına gelen diğer kulüplerin  ilave bilet taleplerine hep olumlu yanıt vererek dışarıda kimsenin kalmasına gönlü razı olmayan Pendikspor Kulübü ,söz konusu Gümüşhane olunca neden bu uygulamayı yapmıştır ?

Bu konuda şikayetlerimizi TFF ye iletmiş bulunmaktayız.Toplu olarak biletin ,kime ,nasıl, ne zaman verildiği ortaya ya çıkacak ya çıkacak.Pendikspor kulübü toplu bilet satarak 6222 Sayılı yasaya aykırı hareket etmiştir. Bu olayın takipçisi olacağız.

Tüm bunların dışında taraftarı en çok üzen noktalardan biri de taraftarların hakkını aramakta olduğu ve eziyet çektirildiği nokta ile Protokol tribünü arasında  45-50 metrelik mesafenin olmasına ve eziyetin protokol tribünü girişinde bulunan bölümdeki hemşehrilerimiz tarafından net şekilde görülmesine rağmen tek bir kişinin dahi gelip ne oluyor burada deme zahmetine girmemiş olması olmuştur.Bu olay  Gümüşhanelilerin birbirine  destek vermekte ne denli eksik kaldığının , birlik olamadığının açık bir göstergesi olmuştur.

Gümüşhanespor Taraftarlar Birliği

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59