banner333

banner309

'Şampiyon olmuş kadar sevindik'

Spor Toto 2. Lig Play-Off final maçında Bardımaspor’a mağlup olarak PTT 1.Lig’e çıkma şansını kaybeden Gümüşhanespor’da büyük üzüntü yaşanırken Başkan Kaya Büyükbayraktar, belki kupayı alamadıklarını ancak gönülleri fethettiklerini söyledi.

Gümüşhanespor 23.05.2016, 14:07 23.05.2016, 14:09
'Şampiyon olmuş kadar sevindik'
banner400
Federasyon temsilcilerine de tepki gösteren Büyükbayraktar, “Bandırmasporlu taraftarlar bir bütün olarak tribünde oturtulurken, bizim taraftarlarımız ise ayrı ayrı bölümlere oturuldu. Tam bir çifte standart uygulandı” dedi

Bandırmaspor karşısında çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirten Büyükbayraktar, “Adamların tek bir pozisyonu var o da gol gol oldu. Ayrıca maçın son bölümlerinde ikinci golü buldular. Bu maç öncesi 2-3 sakatımız vardı. Ter idmanın önemli oyuncumuz Taşkın’ın da sakatlanması bizi çok etkiledi. Çünkü bu oyuncumuz bizim için çok önemli bir oyuncuydu. Net pozisyonlar bulduk. Gol bulabilseydik maçı koparabilirdik. Final maçları farklı atmosferde oynanıyor. Rakibimiz bize nazaran daha tecrübeliydi. Çünkü birkaç kez final oynamışlar. Karşılaşmada 1 pozisyonları var başka da bir şey yok. Böyle üstün oynadığımız maçtan yenilgiyle ayrılıp PTT 1. Lig’e çıkma şansını kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.

Federasyon temsilcilerine de tepki gösteren Büyükbayraktar, “Bandırmasporlu taraftarlar bir bütün olarak tribünde oturtulurken, bizim taraftarlarımız ise ayrı ayrı bölümlere oturuldu. Türkiye’nin her yerinden taraftarlarımız Kayseri’ye akın etti. Ancak taraftarlarımızın yüzde 60’ı kale arkasına gönderildi. Yer olmazsa anlarım ama böyle bir sorun ortada yokken taraftarlarımızın büyük bölümünün kale arkasına alınması kabul edilir gibi bir durum değildi. Bize güvenlik gerekçesi ile böyle bir karar alındığı dile getirildi. Seyirci tahrik edildi. Maç başlarken hak arıyoruz. Bu olumsuzluk oyuncularımıza da yansıdı. Açıkçası taraftarlarımızı sakinleştirerek maça çıktık. Böyle bir federasyon olamaz. Bu yaptıklarını anlamak mümkün değil. Yıllardır spora hizmet ediyoruz. Hiçbir zaman fair-playın dışına çıkmadık. Sadece adalet istiyoruz. Bize karşı tam bir çifte standart uygulandı” diye konuştu.

Sezon başında silbaştan bir takım kurarak yola çıktıklarını dile getiren Büyükbayraktar, “Bu yepyeni kadromuz ile buraya kadar gelme başarısı gösterdik. Kaliteli bir ekip oluşturduk. Bazı kulüpler tarafından istenen çocuklarımız var. Ama biz çokta takımın bozulmasını istemiyoruz. Çok kaliteli ve iyi karakterli oyunculardan kurulu bir takımız. Bu kadromuzu muhafaza edip, üzerine koyup yolumuza devam edeceğiz” dedi. Şehirlerini çok iyi temsil ettiklerini de kaydeden Büyükbayraktar, sözlerini şöyle noktaladı: “İnanılmaz tepkiler aldık. Güzel şeyler yaptık. Şehir ve şehir dışındakiler bizi sahiplendi. Futbolseverler bizi sahiplendi. Kayserili taraftarlar bize destek verdi. Özellikle Bayburt halkı bize büyük destek verdi. Bayburt’tan maçımıza 4 otobüs taraftar geldi. Belediye başkanı da oradaydı. Sahiplenme duygusunu gördük. Bu da bizi oldukça mutlu etti. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Belki kupayı alamadık ama gönülleri fethettik. Bu duruma Gümüşhane şampiyon olmuş kadar sevindik” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11