banner333

banner309

Play-Off İçin

Adını Play-Off’a yazdırmak için yemin eden Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör İncedal, “Emrespor maçını kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

Gümüşhanespor 26.04.2013, 11:59
Play-Off İçin
banner400
  Gümüşhanespor’da gözler Isparta Emrespor ile oynanacak 90 dakikaya çevrildi. Hafta sonu evinde karşı karşıya geleceği rakibini devirmek isteyen Kırmızı-Beyazlılar, Play-Off’a kalma iddiasını da son haftaya taşımak istiyor. Hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren Gümüşhanespor’da teknik direktör Yavuz İncedal, Isparta Emrespor maçını kazanarak hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi. Emrespor maçının kesinlikle kazanmaları gereken bir karşılaşma olduğunu belirten İncedal sözlerine şöyle devam etti:



BÜTÜNLEŞTİK


 “Bunun dışında başka bir şey düşünmüyoruz. Tesislerimizde ciddi şekilde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Kazanan taraf olacağız. Taraftarlarımıza bugünlerde çok ihtiyacımız. Tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Kalan 2 maç var. En az puan kaybeden biz ya da Erzurumspor Play-Off oynayacak. Ama futbolcularıma güveniyorum. Şuanda başkanıyla yönetimiyle taraftarlarıyla futbolcusuyla tamamen bütünleşmiş bir durumdayız. İnşallah Play-Off oynamak bize nasip olur. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Pazar gününü bekliyoruz.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09