banner333

banner309

Kafadarlar, Tatangaları Bağrına Bastı

Gümüşhanespor’un taraftar derneği Kafadarlar, bugün oynanan Gümüşhanespor-Sakaryaspor maçı İçin ilimize gelen Sakaryaspor taraftar grubu Tatangaları karşılayarak dernekde kahvaltı ikram etti.

Gümüşhanespor 14.02.2018, 23:11
Kafadarlar, Tatangaları Bağrına Bastı
banner400

Kafadarlar Derneği Başkanı Miraç Koç, Tatangaları Gümüşhane’de ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını söyleyerek; “Gümüşhane Kafadarlar Taraftar Derneği olarak,kurulduğumuz tarihten bu zamana birçok projeyi hayata geçirdik.Bu hususta bizlerden maddi manevi  desteğini esirgemeyen Kaya Başkan, belediye başkanımız Ercan Çimen ve Gümüşhane halkına şükranlarımı sunuyorum.Yıllardır özlemi çekilen iç saha maçlarındaki taraftar özlemine son verdiğimize inanıyorum.
Sadece Gümüşhanespor'u değil,Gümüşhane isminin geçtiği tüm takımlarımıza desteğimizi veriyoruz.Bunun yanısıra Gümüşhane deplasmanına gelen Niğde,Zonguldak ve Sakarya takımı taraftarlarına derneğimizde kahvaltı ikram edip,Gümüşhane insanının misafirperverliğini yansıtmaya çalıştık.Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.Yeterki Gümüşhane halkı bize güvenmeye devam etsin.Gümüşhane de yenilikler yapmaya devam edeceğiz.Konser ve gezi gibi organizasyonlarımız çok yakında başlayacak. Bizim meselemiz memleket meselesi.Burda ve gurbette yaşayan Gümüşhane li bütün hemşehrilerimizin memleketine ve takımlarımıza sahip çıkmalarını rica ediyorum. Biz bir olursak diri oluruz” dedi.

Yorumlar (4)
Muhammet 6 yıl önce
Gittikçe kenetleniyoruz büyüyoruz #KAFADARLAR
Kaan Zikri GÜRLER 6 yıl önce
Biz bize yakışanı yaptık
KAFADARLAR 6 yıl önce
ARMAYA ADANMIŞ HAYATLAR ...
Kazım 6 yıl önce
Gümüşhane ye yakışanı yapmışlar
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59