banner333

banner309

‘Heyecanla Pazar günkü maçı bekliyoruz’

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, TFF 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden ve sezonun ilk iç saha maçında Konya Anadolu Selçukspor’u konuk edecek Gümüşhanespor’un müsabakasını izlemek için geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da tribündeki yerini alacağını belirterek, tüm sporseverleri Yeni Şehir stadyumunda davet etti.

Gümüşhanespor 08.09.2017, 16:58
‘Heyecanla Pazar günkü maçı bekliyoruz’
banner400

Gümüşhane’de spora olan ilgisi ve sevgisi nedeniyle özellikle Gümüşhanespor taraftarların gönlünde ayrı bir yeri olan Vali Memiş, makamında gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

“Tribündeki yerimi alacağım”

Gümüşhanespor’un bu hafta sonu sahasında oynayacağı Konya Selçukspor müsabakasında tribündeki yerini alacağını ve Gümüşhanespor’un her maçını yine takip edeceğini kaydeden Vali Memiş, Gümüşhanespor başta olmak üzere voleybolda Torul Gençlik ve Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, hentbolde Gümüşhane Belediyesi takımlarına başarılar diledi.

“Bu kentin iki marka değerinden birisi Gümüşhanespordur”

Maddi ve manevi olarak Gümüşhanespor’un yanında olduklarını ifade eden Vali Memiş, “Bu kentin bana göre yaşayan iki marka değeri var. Birincisi Gümüşhane Üniversitesi, diğeri Gümüşhanespor’dur. En az pestil-köme kadar değerli bizler için. 2 yıl üst üste final oynayıp kaybettik. Ben böyle maçlarda adeta kendimi kaybediyorum. Bu kadar heyecanlanacağımı bende tahmin etmezdim. Çünkü bu takımda herkesin büyük emeği var” dedi.

Gümüşhanespor’un bu yıl daha iyi bir takım oluşturduğunu ifade eden Memiş, geçen sezon Gümüşhanespor için ter döken bütün futbolculara ve kendileriyle beraber Gümüşhanespor’un başarısı için ter döken bütün teknik heyete de teşekkür etti.

“Heyecanla Pazar günkü maçı bekliyoruz”

Bu yıl takımdan çok daha ümitli olduğunu ve heyecanla Pazar günkü maçı beklediklerini kaydeden Vali Memiş, temsilcimize Gümüşhanespor’a başarı dileklerinde bulundu. Sporda her türlü sonuç olabileceğinin altını çizen ve önemli olanın iyi niyetle çalışmak olduğuna değinen Vali Memiş, iyi bir sezon temennisinde bulundu.

“Bu yıl buzlu zeminde futbol oynamayacağız”

Gümüşhane Yeni Şehir stadyumunu çok sevdiğinin altını çizen Vali Memiş, “Eksiklerimiz var belki ama bu sene zeminin ısıtma sistemi için yaklaşık 1 milyon lira kadar ödenek temin ettik ve bu yıl buzlu sahada oynamayacağız. Tribünlerin de ısıtılması için ödenek takibindeyiz. Milletvekillerimiz Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş beylere çok teşekkür ediyoruz. Onların bu yıl ki destekleri her zamankinden daha fazla olacak. Belediye Başkanımız Ercan Çimen de kulübe ciddi destek oluyor. Hem Gümüşhane’deki işadamlarımız hem de dışarda yaşayan işadamlarımızın destekler var” diye konuştu.

“Sporun her alanında var olmaya çalışan bir şehiriz”

Gümüşhane’nin sadece futbol kulübüyle değil Torul’daki voleybol takımıyla, merkezdeki bayan voleybol takımıyla, hentbol takımıyla sporun her alanında var olmaya çalışan bir şehir olduğunu ifade eden Vali Memiş, “Bu anlamda önümüzdeki günlerde ihale tarihini alacağımız 30 milyon TL değerinde spor köyü projemiz var. 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu bulunan, bütün spor dallarının yapılabileceği güzel bir proje” şeklinde konuştu.


 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09