banner333

banner309

Gürler : Üç puanın sahibi olmak güzel

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta mücadele eden ve ligin namağlup tek takımını konumundaki temsilcimiz Gümüşhanespor’da Kayseri Erciyespor galibiyetinin ardından yüzler gülüyor.

Gümüşhanespor 09.10.2016, 22:42 09.10.2016, 22:43
Gürler : Üç puanın sahibi olmak güzel
banner400

  

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta mücadele eden ve ligin namağlup tek takımını konumundaki temsilcimiz Gümüşhanespor’da  Kayseri Erciyespor galibiyetinin ardından yüzler gülüyor.



Asbaşkan Mutlu Gürler, müsabakanın ardından yaptığı değerlendirmede “Skor ne olursa olsun üç puanın sahibi olmak güzel” dedi.



“SKOR ÜRETMEDE DAHA BAŞARILI BİR GRAFİK ÇİZMEK İSTİYORUZ”



Müsabakanın beklediklerini gibi zorlu bir müsabaka olduğunu ifade eden Gürler, “Grubun en alt sırasındaki ekiple, onun adına varlık yokluk mücadelesi bizim için ise süreklilik ve yükselen grafiğimizi koruma yönünde önem derecesi yüksek bir maç oynadık. Biz önümüzdeki haftalarda skor üretmede daha başarılı bir grafik çizmek istiyoruz” dedi.



“LİGİN DENGESİNİ ELİNDE TUTAN EKİP OLMAK İSTİYORUZ”



Ligin 6.haftasının sonunda puan durumundaki yerleri, toplam puanları ve yükselen form grafiği ile hedefleri bakımından olumlu bir noktada olduklarını kaydeden Gürler, “Şimdi bunu istikrarlı bir yürüyüşe dönüştürmek ve taraftarımıza huzurlu bir sezon yaşatmak istiyoruz. Her zaman olduğu gibi geride kalan haftadan çok gelecek maçı düşünmek hazırlıklarımızı ona göre planlamak durumundayız. Dikkat edilecek olursa grupta güçler dengesi her an değişebilecek durumda ama zamanla taşlar yerine oturacak. Biz bu günden itibaren ligin dengesini elinde tutan ekip olmak iddiası ve hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu.



“KUPA VE LİG HEDEFİMİZE ODAKLANDIK”



Kupada Konya Anadolu Selçuklu Belediyespor, lig maratonunda da Hatay deplasmanında galibiyete odaklanmış durumda olduklarını dile getiren Gürler, sözlerini şöyle noktaladı: “Bu dönemeçten de yüzümüzün akıyla çıkıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Şimdiden sporcu ve teknik kadromuza başarılı bir hafta diliyor geride kalan maçlar da gösterdikleri özveri ve emekleri için teşekkür ediyorum.”



Temsilcimiz 16 Ekim Pazar günü saat 13.30'da deplasmanda Hatayspor'la, Ziraat Türkiye Kupası 3.eleme turunda ise 26 Ekim Çarşamba günü saat 13.30'da sahasında Konya Anadolu Selçukluspor'la karşılaşacak.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37